Filmek a hangulatodra szabva

Szerelemre hangszerelve

12+ karika
Begin Again

Mesterszám

6.610 6.8 6.3
86 vélemény alapján

Szerintem

Greta (Keira Knightley) és barátja, Dave (Adam Levine) a főiskola óta járnak, és közös szerzői a daloknak, melyekkel a férfi fellép. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínál Dave-nek, New Yorkba költöznek, csakhogy a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe száll, és szakít Gretával. A veszteségtől még kóválygó lány sorsa akkor fordul jobbra, amikor Dan (Mark Ruffalo), a levitézlett exlemez kiadó vezető egyik este meghallja énekelni egy kis East Village-i színpadon, és azonnal felismeri Greta nyers, átütő tehetségét. A véletlenszerű találkozásból egy kölcsönösen sorsfordító kapcsolat elbűvölő portréja formálódik ki, melynek hangkulisszáját a nyári fényben fürdő New York adja.

Kritika


És még a zene is jó - Szerelemre hangszerelve kritika

Aki még emlékszik az Egyszer című szívet melengető szerelmesfilmre – benne utcazenész-romantika, felnőttéválás-történet és főleg szerethető esendőségek –, az ki ne hagyja a rendező új munkáját.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér már 2013-ban elkészült, de a Disney döntése alapján a szintén akkor készült Repcsik került hamarabb a mozik műsorára.

Tudtad?

Justin Bieber - Belive című koncertfilmjét nem adták le a kritikusoknak szánt előzetes sajtóvetítésen.

Tudtad?

A Herkules című filmet az alkotók bevallottan nem a kritikusok és műértők közönségének készítették.

Tudtad?

Az apáca az 1966-os azonos nevű filmet vette alapul történetéhez.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Kommentek