Filmek a hangulatodra szabva

Tűzgyűrű

16+ karika
Pacific Rim

Mesterszám

7.310 7.0 7.1
359 630 vélemény alapján

Szerintem

Az ember mindig félt attól, hogy ellenséges idegenek érkeznek a Földre, de azt hitte, hogy a csillagok közül bukkannak majd elő. Pedig a Csendes-óceán alatt megnyíló kapu volt az, melyen keresztül gonosz óriásszörnyek támadtak, hogy megszerezték világunkat. Az ellenük folytatott háború során milliók haltak meg, az emberiségnek már nincs hátországa és kimerültek a tartalékai. Egy különleges fegyvernek hála a Föld lakói kapnak egy utolsó esélyt, ám még ez is kevés. A seregből elbocsátott pilóta és egy újonc azonban elindít egy régi harci gépezetet, s talán ők fogják megakadályozni az apokalipszist...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Lenny Abrahamson Frank című filmje a Sundance Filmfesztiválon elsöprő kritikai és közönségsikert aratott.

Tudtad?

A Llewyn Davis világát többek között két Oscar-díjra, három-három Golden Globe-ra és BAFTA-díjra is jelölték, és mások mellett a torontói kritikusok szerint volt a 2013-as év legjobb filmje.

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Tudtad?

A Csajkeverők elsőfilmes rendezője, Tom Gormican maga is a filmnek helyszínt adó New Yorkban élt szingli huszonévesként, így nem esett nehezére megragadni a nagyváros trendi fiataljainak életére jellemző pillanatokat.

Tudtad?

A Monty Python forradalmasította és népszerűvé tette azt a típusú angol abszurd humort, amin azóta már generációk nőttek fel.

Kommentek