Filmek a hangulatodra szabva

A sötét völgy

16+ karika
THE DARK VALLEY

Mesterszám

6.510 - 6.5
2 vélemény alapján

Szerintem

Röviddel a tél beállta előtt titokzatos idegen bukkan fel az Alpok egyik eldugott völgyében. Azt mondja, hogy fényképész Amerikából, és itt szeretne áttelelni, kivárni, míg az utak megint járhatóak lesznek. A néma idedgen érkezése felbolygatja a kis közösség életét, melyet Brenner gazda és a fiai irányítanak. Amikor a havazás elzárja a falut a külvilágtól, tiotokzatos halálesetek borzolják fel a helyiek életét. Rájönnek, hogy az idegen érkezése nem a véletlen műve. Thomas Willmann regényéből.

osztrák film 2014,
színes western
Hossz: 110 perc
Korhatár: 16 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Walesa - A remény embere című filmet a 2014-es Oscar díjátadón jelölték A legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

Christopher Nolan, miután befejezte a A sötét lovag: Felemelkedés című filmjét, szemmel tartotta a Transcendens forgatását, ugyanis meggyőződése volt, hogy ez a produkció lesz Wally Pfister's debütálása rendezőként.

Tudtad?

A Szörny mentőakció a Rainmaker Entertainment első filmje, ami mozikba került, ráadásul 3D-ben.

Tudtad?

Darren Aronofsky, A Noé rendezője azt mondta, a filmben nincsenek igazi, élő állatok, amiket látunk, azok CGI technikával készült filmtrükkök.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával film rendezője, Marc Rothemund olyan, Magyarországon is közismert filmeket rendezett korábban, mint a Hangyák a gatyában tinivígjáték, és az Oscar-díjra jelölt Sophie Scholl – Aki szembeszállt Hitlerrel című történelmi dráma.

Kommentek