Filmek a hangulatodra szabva

Az ismeretlen Drakula

16+ karika
Dracula Untold

Mesterszám

6.710 6.3 7.0
127 768 vélemény alapján

Szerintem

Csaknem száz évvel az után, hogy Drakula baljóslatú bűvkörébe vonta a mozik közönségét, ismét életre kel a legendás figura egy látványos fantasy akciómozi hőseként, beharangozva ezzel a szörnyek korának újabb eljövetelét. Luke Evans (Halálos iramban 6) alakítja a történelemből Karóbahúzó Vladként ismert fejedelmet, aki legyőzhetetlen éjszakai vérszívóvá változik Az ismeretlen Drakula című eredettörténetében.

Kritika


Vérszegény 300 utánérzés - Az ismeretlen Drakula kritika

Már számtalanszor láthattuk, ahogy Drakula gróf a kifogástalan úrember álcáját felöltve nagy műgonddal becserkészi gyanútlan áldozatait. Több száz éves rutinjával szemben az egyszerű halandó esélytelen, az önkéntelen véradás elkerülhetetlen. Bár már mindenki unalomig ismeri a karaktert, Hollywood adósunk volt egy eredettörténettel. A piaci rést Az ismeretlen Drakula igyekszik most kitölteni.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A hangtechnikusok 3.5 méter magas, 5.5 méter széles 100 000 wattos hangrendszert vittek a forgatás helyszínére, hogy eredeti, épített környezetben rögzíthessék Godzilla legendás, mindent elsöprő üvöltését.

Tudtad?

Godzilla még sosem volt ilyen nagy, mint a 2014-es feldolgozásban: ezúttal 108.2 méter magas.

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.

Tudtad?

A Dolma Lányai angol-nepáli-magyar koprodukcióban készült, rendezője Miklós Ádám.

Kommentek