Filmek a hangulatodra szabva

Csingiling és a kalóztündér

 karika
The Pirate Fairy

Mesterszám

6.910 6.6 7.1
9 297 vélemény alapján

Szerintem

Csingiling visszatér, hogy elkalauzolja a rajongókat Pán Péter mesebeli világába. A Csingiling és a Kalóztündér egy vérbeli tengeri kaland, amelynek középpontjában Zarina, a tündérpor őrzője áll. A kíváncsi természetű tündérlány puszta jóakaratból hatalmas galibát okoz, ezért száműzik Tündérzugból. Rövidesen egy csapat kalózzal paktál le, a titokzatos Koponya-szikla környékén. Csingiling és barátai tehát útnak indulnak, hogy kiderítsék, mi az igazság a kalózhajó fedélzetén, illetve, hogy visszaszerezzék a kék tündérport, amelytől az egész birodalom sorsa függ.

amerikai film 2014,
színes animációs film
Hossz: 78 perc
Korhatár: év
Premier: 2014. 08. 07., csütörtök Forgalmazó: Fórum Hungary

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Csingiling (film)

A Csingiling (eredeti cím: Tinker Bell) 2008-ban bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a Csingiling-sorozat 1. része. A forgatókönyvet Jeffrey M. Howard írta, az animációs filmet Bradley Raymond rendezte, a zenéjét Joel McNeely szerezte, a producere Jeannine Roussel volt. A Walt Disney Pictures, a DisneyToon Studios és a Prana Studios készítette, a Walt Disney Studios Motion Pictures és a Walt Disney Studios Home Entertainment forgalmazta. Argentínában 2008. szeptember 11-én mutatták be a mozikban, Amerikában 2008. október 28-án, Magyarországon 2008. október 31-én adták ki DVD-n.

Csingiling és a kalóztündér

A Csingiling és a kalóztündér (eredeti cím: The Pirate Fairy) 2014-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a Csingiling-filmek 5. része. Az animációs filmet Peggy Holmes rendezte, a zenéjét Joel McNeely szerezte, a producere Jenni Magee-Cook volt. A Walt Disney Pictures, a DisneyToon Studios és a Prana Studios készítette, a Walt Disney Studios Motion Pictures és a Walt Disney Studios Home Entertainment forgalmazta. Amerikában 2014. április 1-jén, Magyarországon 2014. augusztus 7-én mutatták be a mozikban.

The Walt Disney Company

A The Walt Disney Company (röviden "Disney") a világ egyik legnagyobb média és szórakoztatóipari társasága. 1923. október 16-án alapította Walt Disney és a bátyja, Roy Oliver Disney Disney Brothers Cartoon Studio néven; ma a második legnagyobb médiatársaság az Amerikai Egyesült Államokban. A társaság székhelye a Kalifornia állambeli Burbank. A cég részvénye egyike annak a harminc részvényből álló kosárnak, amelyből a Dow Jones Ipari Átlagot számítják. Egészen a 21. század elejéig a Walt Disney cég volt a világon a vezető rajzfilmgyártó. Azóta az egyeduralmát megtörték a számítógépes grafikával készült rajzfilmek, mint a Shrek, vagy a Jégkorszak, ennek ellenére még mindig versenyképes.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér már 2013-ban elkészült, de a Disney döntése alapján a szintén akkor készült Repcsik került hamarabb a mozik műsorára.

Kommentek