Filmek a hangulatodra szabva

Flörti dancing

12+ karika
Cuban Fury

Mesterszám

6.010 6.2 6.9
13 490 vélemény alapján

Szerintem

1987. A 13 éves Bruce Garett ég a vágytól, hogy megmutathassa a világnak tánctudását az Országos Serdülő Salsa Bajnokságon. Vágya azonban egy végzetes éjszakát követően szertefoszlik, önbizalma meggyengül és ezzel élete eltávolodik a tánc világától.

Huszonöt évvel később, az álmaitól megfosztott Bruce (Nick Frost) jó pár kilót felszedve, magányosan és elszigetelten él. Egy nap új főnököt kap: a bájos és vicces Juliát (Rashida Jones). A nő megjelenésével Bruce rádöbben, hogy ideje önvizsgálatot tartania, és ugyan tudja, hogy nincs esélye Juliánál, mégis késztetést érez arra, hogy összeszedje magát és változtasson unalmas életvitelén.

Kritika


Önismereti kacsatánc - Flörti dancing kritika

Megérkezett a mozikba a hazánkban már szokásossá vált bugyuta szójáték eredményeképpen Flörti dancing címre keresztelt brit táncos-vígjáték. Főszerepben az Edgar Wright-komédiák (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) egyik húzónevével, Nick Frosttal.

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Alexandra Roach

Alexandra Elizabeth Roach (born 23 August 1987)[1] is a Welsh actress.

Chris O'Dowd

Christopher O'Dowd (born 9 October 1979)[1][2] is an Irish actor and comedian, best known for his television roles such as Miles Daly in the Epix comedy series Get Shorty and Roy Trenneman in the Channel 4 comedy The IT Crowd. O'Dowd created and starred in the Sky 1 television series Moone Boy, which aired between 2012 and 2015, earning O'Dowd Irish Film and Television Award nominations in acting, writing and directing. He had a recurring role on the comedy-drama series Girls. O'Dowd is also known for his film roles, including Bridesmaids (2011), This Is 40 (2012), The Sapphires (2012), Thor: The Dark World (2013), Calvary (2014), and St. Vincent (2014). He made his Broadway debut in the play adaptation of Of Mice and Men in 2014, for which he was nominated for a Tony Award.

Kuba

Kuba (hivatalosan Kubai Köztársaság, spanyolul República de Cuba) karibi szigetország, területéhez Kuba szigetén túl – mely a Nagy-Antillák legnagyobb tagja – hozzátartozik még 1600 kisebb szárazulat is, amelyek közül méretével kiemelkedik a Juventud-sziget (korábban Pinos). Az egykori spanyol gyarmat ma a legnépesebb karibi ország, egyben a világ egyik utolsó szocialista berendezkedésű állama. 1972 és 1991 között a KGST tagja. A Egyesült Államok az országtól bérli a haditengerészeti támaszpontjáról és börtönéről ismert Guantánamói-öblöt. 2015 augusztusában az USA levette az országot a terrorizmust támogató államok listájáról, ami az embargó felfüggesztését is jelenti.

London

London az Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, a legnagyobb városi terület az Egyesült Királyságban és az Európai Unióban, Európában Moszkva után a legnépesebb város, amely Londoni-medencében, a Temze folyó két partján terül el. A története egészen az alapító rómaiakig nyúlik vissza, akik a várost Londiniumnak nevezték. A középkor emlékeit a város központjában található City of London őrzi, a mai London e köré épült ki. London a világ egyik vezető globális városa, a Forbes 2014-es felmérése alapján a világ legbefolyásosabbja.[2][3] A város nemcsak az Egyesült Királyság, hanem a világ egyik kereskedelmi, oktatási, szórakoztatóipari, divat, egészségügyi, kutatási és fejlesztési, turisztikai és közlekedési központja.[4] London a világ legnagyobb pénzügyi központja is New York mellett,[5][6][7] és az ötödik legtöbb GDP-t termelő város a világon (Európában az első).[8] London a világ egyik leglátogatottabb városai közé tartozik,[9] évente kb. 27 millió turista választja úticéljául,[10] és a London-Heathrow-i repülőtér a világ legforgalmasabb repülőtere.[11] Londonban 43 egyetem található, és ezzel Európa legtöbb egyetemével rendelkező városa.[12] Itt a legmagasabbak az ingatlanárak az egész világon.[13][14] 2012-ben Londonban rendezték a nyári olimpiai játékokat, és ezzel London és Athén is háromszor rendezett olimpiát.[15] Londonban sokféle népcsoport, kultúra és vallás találkozik. Csak a város területén 300 nyelvet beszélnek. A 2009-es népszámláláson Nagy-London népessége 9 675 567 fő volt,[16][17][18] ezzel a számmal a legnépesebb városa az Európai Uniónak,[19] és a második legnépesebb városa Európának Moszkva után. A Londoni agglomeráció becslések szerint 12 és 14 millió fő közé tehető.[20][21] A város volt a világ legnépesebb városa 1831 és 1925 között. Londonban több világörökségi helyszín található. Ezek többek között a Tower of London, a Kew Gardens, a Westminster-palota és a Westminsteri apátság, valamint Greenwich, ami nevezetességét a csillagvizsgálójának köszönheti, és annak, hogy itt halad át a „greenwichi délkör”, ami a zónaidő valamint a földrajzi hosszúsági körök számításának hagyományos alapja. Más híres nevezetessége a városnak a Buckingham-palota, a London Eye, a Tower Bridge, a Piccadilly Circus, a Trafalgar tér, a Szent Pál Székesegyház és a Wembley Stadion is. London otthont ad számos nevezetes múzeumnak, galériának, könyvtárnak és egyéb kulturális intézménynek, többek között a British Museumnak, a National Gallerynek és több mint negyven színháznak. A londoni metró a legrégebbi földalatti vasúthálózat a világon, és a második legnagyobb kiterjedésű a világon a Sanghaji metróhálózat után.[22]

Nick Frost

Nicholas John "Nick" Frost (Dagenham, London, 1972. március 28. –) angol színész, humorista, forgatókönyvíró, producer és szerző. Leginkább a Cornetto Három Íze-trilógiából ismert: Haláli hullák hajnala (2004), Vaskabátok (2007) és Világvége (2013). Emellett 2011-ben feltűnt az Idegen arcok és a Paul című sci-fi-vígjátékokban – utóbbit legjobb barátjával, Simon Pegg-gel közösen írta, akivel rendszeresen dolgozik együtt. Ismertebb televíziós szereplései voltak a Spaced (1999–2001) című vígjáték-sorozatban és a Man Stroke Woman (2005–2007) című szkeccsműsorban.

Salsa

Átirányítás ide:

Tudtad?

A Flörti Dancingben, amikor Bruce és Drew táncolnak a parkolóban, és egy kocsi dudálva hajt el mellettük, a sofőr maga Simon Pegg. Ismerhetjük őt a Haláli hullák hajnala, a Paul, és a Vaskabátok című filmekből.

Kommentek