Filmek a hangulatodra szabva

Leviatán

16+ karika
Leviathan

Mesterszám

7.510 8.0 7.0
956 vélemény alapján

Szerintem

Kolja Észak-Oroszországban, a Barents-tenger melletti kisvárosban él a fiatal feleségével és az előző házasságából származó fiával. A kisváros korrupt polgármestere szemet vet a javaira, és eltökélt szándéka, hogy elveszi a házát, földjét és autójavító műhelyét. Egy nap megjelenik, és azt mondja, hogy adja el neki mindenét. Miután Kolja nem hajlandó erre, a konfliktus egyre jobban eldurvul. Hogy megmentse egy élet munkáját, Kolja a régi barátja segítségét kéri...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A háború angyalai c. film 45. percénél az amerikai katona fut a német katona elől, láthatjuk, hogy annak egyenruháján a német zászló meg van fordítva.

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Tudtad?

A nyilak a 47 Roninban Michael Reape, a híres Európai nyílkészítő munkái. Néhány darabot múzeumi szinten készített el, a közeli jelenetekhez.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman, Hugh Jackman és Zac Efron is benne volt A komornyik első szereposztásban.

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Kommentek