Filmek a hangulatodra szabva

Leviatán

16+ karika
Leviathan

Mesterszám

7.510 8.0 7.0
956 vélemény alapján

Szerintem

Kolja Észak-Oroszországban, a Barents-tenger melletti kisvárosban él a fiatal feleségével és az előző házasságából származó fiával. A kisváros korrupt polgármestere szemet vet a javaira, és eltökélt szándéka, hogy elveszi a házát, földjét és autójavító műhelyét. Egy nap megjelenik, és azt mondja, hogy adja el neki mindenét. Miután Kolja nem hajlandó erre, a konfliktus egyre jobban eldurvul. Hogy megmentse egy élet munkáját, Kolja a régi barátja segítségét kéri...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Violetta: A koncert 100 perce során a szereplők összesen 180 alkalommal öltöznek át. A főszereplő, Martina Stoessel 9 különböző ruhában jelenik meg a színpadon.

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive c. filmet eredetileg 3D-ben akarták elkészíteni, de rájöttek, hogy ettől nem lesz jobb.

Tudtad?

Eredetileg egy csókjelenet is felvételre került a Kenau című filmben, Monic Hendrickx és Barry Atsma között, de a végleges verzióban kivágták azt.

Tudtad?

Clive Dawson, a Mars - Az utolsó napok című film forgatókönyvírója próbált hű maradni Sydney J. Bounds eredeti történetéhez. Habár abban a legénység 6 férfiból állt, az adaptációban Dawson filmjében két karakter nő.

Tudtad?

A Sráckor című film munkacíme eredetileg 12 év volt, a rendező a közben megjelent Oscar-díjat nyert 12 év rabszolgaság miatt változtatta meg a címét.

Kommentek