Filmek a hangulatodra szabva

One Direction: Where we are – A koncert

6+ karika
One Direction: Where We Are - The Concert Film

Mesterszám

6.510 6.2 6.7
1 794 vélemény alapján

Szerintem

2014-ben a One Direction a világ minden táján látható lesz a mozikban az első nagyvászonra készült koncertfilmjükkel. A filmet a rekordokat döntögető turnéjuk olaszországi állomásán, a milánói San Siro stadionban vették fel, a 75 perces exkluzív koncerten kívül egy korábban sehol sem láthatott 15 perces interjút is része.

Ez a moziélmény vissza nem térő alkalom azoknak az 1D rajongóknak, akik lemaradtak a ’Where We Are’ turnéról, illetve azoknak, akik ismét át szeretnék élni ezt az élményt.

Csupán egyetlenegy hétvégére a Cinema City mozikban – Október 11. és 12-én.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Sráckor című film 45 forgatási napja 2002 májusától 2013 augusztusáig tartott.

Tudtad?

Justin Bieber - Belive című koncertfilmjét nem adták le a kritikusoknak szánt előzetes sajtóvetítésen.

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Tudtad?

Az Igazság Ligáját eredetileg Ben Affleck rendezte volna, de miután ő visszalépett, Zack Snyder kapta meg a lehetőséget, ám a rendező személyes tragédiája miatt Joss Whedon fejezte be végül a filmet.

Tudtad?

Ágh István Huszárik Zoltán filmjeinek titkáról: "Stílusa egységes, mert mindig a halálba futó életről szól. Cselekménytelen, mert a lélek történetét kutatja, akár a költészet, képzőművészet és a zene. A motívumok eltűnnek és felbukkannak egyre tragikusabban; megunhatatlanok, mint a tenger, zöld rét és élet."

Kommentek