Filmek a hangulatodra szabva

Step Up: All In

12+ karika
Step Up All In

Mesterszám

6.910 5.9 7.8
23 320 vélemény alapján

Szerintem

Camille, Andie, Sean, Moose, és az eddigi Step Up részek profi táncosai mind összegyűlnek, hogy bevegyék a Bűn Városát, a fényűző partyk, a csillogó show-műsorok, az éjszakai nyüzsgés fellegvárát. Ennyire közel még sosem jártak ahhoz, hogy valóra váltsák álmukat, és saját show-val lépjenek fel a vibráló Las Vegasban. Viszont az oda vezető út korántsem olyan egyszerű: szuperlátványos műsorral kell előállniuk, olyan extrém koreográfiákkal, amivel bebizonyíthatják, ők a legjobb táncosok a nevezett versenyzők között, és bizony bárkit leköröznek.

Kritika


Műfajparódia rapzenével - Step Up: All in kritika

Az ötödik epizódra már erősen megkopottá a Step Up-széria, pedig valaha ez indította be Channing Tatum karrierjét. A Step up: All In, ahogy címe is sugallja, (remélhetőleg) utolsóként, mindent vagy semmit alapon próbálja feleleveníteni a sorozat legjobb pillanatait.

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Step Up All In

Redirect to:

Tudtad?

A Borgman Hollandia hivatalos belépője a 2014-es Oscar gálára a legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

A Galaxis őrzői először a Marvel Super-Heroes Issue 18 képregényfüzetben jelent meg 1969 januárjában.

Tudtad?

A Szexvideó című filmben vállalt először valóban meztelen jeleneteket Cameron Diaz.

Tudtad?

Godzilla a popkultúra részévé vált, története töméntelen folytatást és feldolgozást élt meg, és a képregényektől a videojátékokig számos műfajban kelt új életre. Az egyik filmes feldolgozás a 2014-es Godzilla.

Tudtad?

Néhány akciójelenet is volt a Halhatatlan szeretők c. filmben, de miután folyton arra akarták rávenni a rendezőt, hogy tegyen bele még, inkább dacosan törölte az összes addigit.

Kommentek