Filmek a hangulatodra szabva

Swing

12+ karika
Swing

Mesterszám

6.610 6.0 7.1
487 vélemény alapján

Szerintem

Három elkeseredett, különböző korú nőt egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol és létrehozza velük élete utolsó nagy művét a Swing Angels nevű énekes haknizenekart. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont.

Kritika


Így kell jó közönségfilmet csinálni itthon - Swing kritika

A Swing című új magyar vígjáték felvezetése mindent megtesz azért, hogy utálja az ember a filmet. Rossz a cím, borzasztó a reklám, kiábrándító a plakát, de ha a néző a külsőségek után mégis úgy dönt, megnézi a mozit: jól jár. A Swing három különböző korú nő tipródásáról szól, akik különféle élethelyzetekben a mindennapi boldogulás mellett életük álmát, az éneklést kívánják űzni, a film valójában jóval több mondanivalót rejt ennél. Kritika.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

James Gray segített a Vérkötelék rendezőjének, Guillaume Canet-nak lefordítani a forgatókönyvet franciáról angolra.

Tudtad?

Az Adéle élete forgatásakor a stábban nem volt sem fodrász, sem sminkes. A film nagy részében pedig a főszereplő színésznőknek egyenesen tilos volt sminket viselniük.

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive című koncertfilmet mindössze három napig játszották az ausztráliai mozikban.

Tudtad?

Robert Redford azért vállalta el az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben Alexander Pierce szerepét, mert unokái nagy rajongói a Marvel Studios filmjeinek.

Tudtad?

A Banks úr megmentése című filmben Tom Hanks Walt Disney-t játssza, aki valójában a színész távoli rokona.

Kommentek