Filmek a hangulatodra szabva

Barátság extrák nélkül

12+ karika
Una donna per amica

Mesterszám

5.910 5.2 6.5
375 vélemény alapján

Szerintem

Francis és Claudia jóbarátok. Francis ügyvéd, Claudia pedig állatorvos. Amíg Giovanni érkezése fel nem dúlja kapcsolatukat, minden titokmentesen, jól működik közöttük. Claudia azonban úgy dönt, feleségül megy az újonnan jött férfihoz. Francis ekkor rájön, hogy kettőjük kapcsolata talán jóval bonyolultabb, mint azt eddig gondolták.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Rossz szomszédság utolsó jelenete, amiben Mac és Teddy szerepel, nagy része improvizált volt, például Zac Efron nem tudta, hogy Seth Rogen le fogja venni a pólóját.

Tudtad?

A Violetta: A koncert c. filmben látható színpad felépítése 12 óráig, lebontása 8 óráig tart, a turné díszleteit összesen 7 kamionnal szállítják.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Tudtad?

Chris Cooper is szerepelt volna A nő néhány jelenetében, ha a végleges verzióból végül ki nem vágják az összeset.

Kommentek