Filmek a hangulatodra szabva

Violetta: A koncert

 karika
Violetta: La emoción en concierto

Mesterszám

7.210 - 7.2
170 vélemény alapján

Szerintem

A Disney Csatornán már a harmadik évadát kezdi a rendkívüli népszerűségnek örvendő, Violetta című énekes-zenés tévésorozat, amely az adó első európai és latin-amerikai koprodukcióban gyártott alkotása- Mivel a sorozatban elhangzó dalok több országban is népszerűbbek olyan előadók slágereinél, mint Katy Perry vagy Lady Gaga, elkészült egy exkluzív 90 perces koncertfilm is, amely a zenét és a táncot helyezi a középpontba.

A főbb szerepekben Martina Stoessel és Diego Dominguez, a Violetta főszereplői láthatóak, azonban ez a film nem csak a sorozat rajongói számára lehet érdekes, ugyanis valójában egy élő koncert felvételéről van szó, amelyet a milánói Mediolanum Forumban rögzítettek. Az esemény során a sorozat tizenkét szereplője énekel különböző dalokat az első és második évadból. A rajongók a zenei élmény mellett a színfalak mögé is bepillantást kaphatnak: láthatják a show előtti izgalmas perceket, a fellépésre készülődő sztárokat és megtudhatnak pár titkot arról is, hogy a sorozat szereplői mivel töltik a szabadidejüket. Garantált szórakozás az egész családnak.

brazil film 2014,
színes koncertfilm
Hossz: 90 perc
Korhatár: év
Premier: 2014. 05. 08., csütörtök Forgalmazó: Fórum Hungary

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Martina Stoessel

Martina Stoessel (Buenos Aires, 1997. március 21. –) argentin színésznő, énekesnő, táncos és modell, aki ismertségét a Disney Channel Violetta című sorozatában Violetta Castillo szerepének eljátszásával szerezte meg. Martina Stoessel Buenos Airesben született, Alejandro Stoessel rendező és producer, valamint Mariana Muzlera lánya. Egy bátyja van, Francisco.[1] Saját bevallása szerint 1997. március 21-én született,[2][3] de születési dátuma vitatott.[4] Művészeti tanulmányait fiatalon kezdte, éneklést, zongorázást, zenés játékot, zenés színjátszást és táncot tanult.[5] 2009-ben szerepelt a Patito Feo argentin sorozat első évadában Martina szerepében[6] Fito Bernardi egyik asszisztenseként,[7] valamint ugyanebben a sorozatban Leandro barátjának, Annának gyermekkori énjét is eljátszotta. 2011-ben részt vett Shannon Saunders The Glow című dalának spanyol változatában, a Tu Resplandorban, amely a Disney-hercegnők dalainak egyike.[8] Szintén elénekelte ezt a változatot a dél-amerikai Disney Channel 2011. december 31-ei évzáró eseményében, a Celebratónban. A dal később bekerült a műsor válogatásába és a következő év márciusában adták ki. 2011-ben Stoessel elnyerte a főszerepet a Violetta című sorozatban, a dél-amerikai, az európai, a közel-keleti és a dél-afrikai Disney Channel közös produkciójában,[9] ahol Violetta Castillo szerepét játssza. Stoessel énekli a 2012. április 5-én bemutatott, En mi mundo című bevezetőjét,[10] valamint az olasz (Nel mio mondo)[11] és az angol (In my own world)[12] változatát is. Ezzel a szerepével díjat is nyert: a Kids' Choice Awards Argentina 2012-es „Női Újonc” díját,[13] valamint nevezve lett az USA-beli változatára is, a Nickelodeon Kids' Choice Awardsra is, a „Kedvenc Latin Színész” kategóriában.[14] Ezeken kívül énekelt még egy-két dalt a sorozat albumairól. Szerepelt még a dél-amerikai Disney Channel The U-Mix Show és a Disney Planet című műsoraiban is.[15] 2013-ban megkapta továbbra is ugyanazt a szerepet a sorozatban, valamint a sorozat által ihletett előadás főszerepére is felkérték,[16] sőt, a Szörny Egyetem című film olasz változatában ő adta Carrie hangját is.[17] 2013. augusztus 10-én Stoessel a sorozat többi tagjával szerepelt az UNICEF televíziós jótékonysági rendezvényén, az Un sol para los chicoson, ahol a Ser mejor és az En mi mundo című dalokat adta elő.[18][19] Ő énekli a Libre soy és az All'Alba sorgerò című dalokat is, az angol Let It Go spanyol és olasz változatát is, mely a Disney animációs filmjének, a Jégvarázsnak a főcímdala.[20][21] 2015. augusztus 21-én bejelentették, hogy Stoessel szerződést kötött a Hollywood Records-szal.[22] 2017. márciusában elinditotta első önálló koncertsorozatát, amely a Got Me Started TOUR nevet viseli.

Mediolanum Forum

The Mediolanum Forum (originally the Forum di Assago, formerly the FilaForum, DatchForum) is an indoor sports arena that is located in Assago, near Milan, Italy. The arena has a seating capacity of 12,700[1] and is primarily used for ice hockey, basketball, tennis & live concerts. The venue is the home ground of the Italian League professional basketball team Pallacanestro Olimpia Milano. The Forum received the European Prize for Architecture for sports venues awarded by CONI and the Council of Europe. It is also one of two facilities in Italy, along with PalaLottomatica in Rome, to be part of the European Arenas Association network.[2] In January 2009, the arena changed its name to the current name of Mediolanum Forum, replacing the old name of DatchForum.[3]

The Walt Disney Company

A The Walt Disney Company (röviden "Disney") a világ egyik legnagyobb média és szórakoztatóipari társasága. 1923. október 16-án alapította Walt Disney és a bátyja, Roy Oliver Disney Disney Brothers Cartoon Studio néven; ma a második legnagyobb médiatársaság az Amerikai Egyesült Államokban. A társaság székhelye a Kalifornia állambeli Burbank. A cég részvénye egyike annak a harminc részvényből álló kosárnak, amelyből a Dow Jones Ipari Átlagot számítják. Egészen a 21. század elejéig a Walt Disney cég volt a világon a vezető rajzfilmgyártó. Azóta az egyeduralmát megtörték a számítógépes grafikával készült rajzfilmek, mint a Shrek, vagy a Jégkorszak, ennek ellenére még mindig versenyképes.

Tudtad?

A Violetta: A koncert 100 perce során a szereplők összesen 180 alkalommal öltöznek át. A főszereplő, Martina Stoessel 9 különböző ruhában jelenik meg a színpadon.

Tudtad?

A Violetta: A koncert turnéja során a szereplők bejárták Nyugat-Európát és összesen 30 alkalommal léptek fel, több mint 170.000 ember előtt.

Tudtad?

A Violetta: A koncert c. filmben látható színpad felépítése 12 óráig, lebontása 8 óráig tart, a turné díszleteit összesen 7 kamionnal szállítják.

Kommentek