Filmek a hangulatodra szabva

A válságstáb

16+ karika
Our Brand Is Crisis

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Az amerikaiak által támogatott bolíviai elnökjelölt, Pedro Castillo (Joaquim de Almeida) nm valami jól szerepel a közvéleménykutatások felmérései szerint. Ám Jane Bodine politikai kampánymenedzser (Sandra Bullock) minden szorult helyzetben tud valamilyen megoldást. Egy percet sem habozik, amikor megtudja, hogy régi ellenfele, Pat Candy (Billy Bob Thornton) már Pedro Castillo ellenlábasának kampánymenedzsere. Bolíviába repül, s elvállalja az állást. A győzelemhez azonban most minden trükköt be kell vetnie...

Vetítések (tv)

Péntek
  • Bónusz - 05.31. 21:00
Kedd
  • Sony Movie Channel - 06.04. 22:45
Péntek
  • Sony Movie Channel - 06.07. 01:00

Tudtad?

A Prince Avalanche - Texas hercege forgatása mindössze 16 napot vett igénybe.

Tudtad?

Megan Hilty játszotta Glindát a Wicked című musicalben, ami az Óz alapsztorijára épül, 2014-ben pedig a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmben adja a Kínai hercegnő hangját.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Tudtad?

Durván 200 statisztát szerepeltettek, akik a forgatás végéig maradtak a Non-Stop c. filmben

Tudtad?

A Grace: Monaco csillaga Hollywood egyik legcsodálatosabb, legismertebb színésznőjének egyik sorsdöntő periódusát tárja elénk, amikor is Grace Kelly végleg maga mögött hagyta Hollywoodot.

Kommentek