Filmek a hangulatodra szabva

Így jártam a mostohámmal

16+ karika
Lolo

Mesterszám

6.710 6.1 7.3
313 vélemény alapján

Szerintem

Violette a barátnőivel nyaral, mikor megismerkedik Jean-Rene-vel, aki a munkamániás nő totális ellentéte. A kezdeti konfliktusok után teljesen egymásba habarodnak, minden szép és jó, mígnem Violettenek be kell mutatnia új párját fiának, Lolo-nak.

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Dany Boon

Dany Boon, Daniel Hamidou (Armentières, 1966. június 26. –) francia komikus, filmszínész, filmrendező. Négy fia és egy lánya van három különböző kapcsolatból. Első feleségétől született legidősebb fia, Mehdi 1997-ben. Második feleségétől, Judith Godrèche-től született Noé 1999. szeptember 4-én. Harmadik felesége Yael Harris, akinek kedvéért Dany 2002-ben áttért a zsidó vallásra.[1] Ebből a házasságból született Eytan 2005. június 23-án, Elia 2006. december 20-án és Sarah 2010. március 1-jén.[2]

Tudtad?

Lucía Puenzo írta a könyvet, amin A német doktor című film története alapszik, de ő írta a forgatókönyvet, ő rendezte a filmet, és ő volt a producer is.

Tudtad?

Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger-kalózai, a Bad Boys, a CSI és még számtalan szupersikerű film meg tévésorozat producere ezúttal a Távozz tőlem, Sátán! c. produkciójával bizonyítja, hogy minden műfajból ki tudja hozni a legjobbat.

Tudtad?

Az Igazság Ligáját eredetileg Ben Affleck rendezte volna, de miután ő visszalépett, Zack Snyder kapta meg a lehetőséget, ám a rendező személyes tragédiája miatt Joss Whedon fejezte be végül a filmet.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Tudtad?

A Couch Surf magyarul gyakran csak "kanapészörfnek" fordított kifejezés, ami arra az életmódra utal, amikor valaki baráttól barátig vándorol, és mindenhol eltölt néhány éjszakát, jellemzően a kanapén.

Kommentek