Filmek a hangulatodra szabva

Katy Perry: The Prismatic World Tour

12+ karika
Katy Perry: The Prismatic World Tour

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Katy Perry napjaink egyik legnépszerűbb, leginkább magával ragadó előadója. Az amerikai énekesnőnek 2013-ban jelent meg a Prism című negyedik stúdióalbuma. Ezt népszerűsítve indult a majd egy esztendeig tartó világkörüli turnéra. A nagyszabású, szemkápráztató show első állomása Észak-Írország volt, ahol a belfasti Odyssey Arénában lépett fel 2014. május 7-én. A turnéról szóló koncertfilmben felhangzanak Katy világsikert arató dalai, miközben megcsodálhatjuk vidám személyiségét, varázslatos művészetét.

amerikai film 2015,
színes koncertfilm
Hossz: 88 perc
Korhatár: 12 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Szörny mentőakció a Rainmaker Entertainment első filmje, ami mozikba került, ráadásul 3D-ben.

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája főhőséről egy pszichiátriai tünetegyüttest is elneveztek. Kleist híres regényhőse, Kohlhaas Mihály egészen addig a törvénytisztelő polgár mintapéldánya, amíg egy fel nem dolgozott sérelem hatására az egyéni bosszúálláshoz folyamodik.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive című koncertfilmet mindössze három napig játszották az ausztráliai mozikban.

Kommentek