Filmek a hangulatodra szabva

Libabőr

12+ karika
Goosebumps

Mesterszám

6.610 6.6 6.5
17 315 vélemény alapján

Szerintem

Ne költözz olyan környékre, ahol horror író él. Zach elköveti ezt a hibát: a édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine dolgozik. A srác összebarátkozik a nagy ember lányával, és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába. Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket.

A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A gyerekeknek és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók - mielőtt túl késő lesz.

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Jack Black

Jack Black, születési nevén: Thomas Jack Black (Santa Monica, Kalifornia, 1969. augusztus 28. –) amerikai színész, komikus, zenész és YouTube videós. Barátjával, Kyle Gasszel közösen alkottak egy félig komédia, félig rock duót, a Tenacious D-t. Tagja az úgynevezett Frat Packnek, ami magába foglalja azokat a komikusokat, akik aktívan játszanak hollywoodi filmekben és jelölve voltak már Golden Globe-díjra. Santa Monicában, Kalifornia államban született, Judith Black (születési neve: Judith Cohen) és Thomas William Black fiaként. Édesanyja született zsidó, míg édesapja betért a zsidó hitre. Szülei híradástechnikai mérnökként dolgoztak és műholddakkal foglalkoztak. Édesanyja például dolgozott a Hubble űrtávcső földi szerelésén. Szülei elváltak, amikor 10 éves volt. Jack Culver Citybe költözött az édesapjával, ahonnan gyakran látogatta édesanyja otthonát is. Édesapjával addig volt együtt, amíg vége nem lett az első évének az UCLA főiskolán, mert utána az édesapja elköltözött Franciaországba.[1][2][3][4]

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

A Galaxis őrzői című Marvel képregényadaptációban Groot eredeti hangját Vin Diesel, Rocket hangját pedig Bradley Cooper adta a produkcióhoz.

Tudtad?

A komornyik című filmnek 41 jegyzett producere van, valószínűleg ez világrekordnak számít.

Tudtad?

A Tessék mosolyogni! c. film képviselte Grúziát a 2013-as Oscar díjátadón, a Legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

A Dinoszauruszok – A Föld urai című film rendezője, Marco Marenghi rendezte az azonos nevű sorozatot 14 évvel ez előtt.

Kommentek