Filmek a hangulatodra szabva

Lopós após

12+ karika
Father-Out-Law

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Amikor Lamai megérkezik Hans farmjára, az egyetlen aki örül a thai lánynak, az Hans fia. Joe nemcsak elvette a lányt a thaiföldi útján, de kijelentette, hogy az övé mindene, ha vele történne valami. Erre mit ad Isten, Joe belehal a szexbe. Így Lamaié lesz minden, beleértve a házsártos Hansot is, aki nem tudja megállni, hogy rasszista kijelentéseket tegyen. Később felbukkan Lamai harcias anyja és fia, akik békét hoznak a viszályos házba. Egy nap Lamait megtámadják a helyi fiatalok.

német-osztrák film 2015,
színes vígjáték
Hossz: 89 perc
Korhatár: 12 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Dolma Lányai olyan nők életét mutatja be, akik a régi hagyományok és a mai modern világ kereszteződésében élnek.

Tudtad?

A Viharsarok rendezője, Császi Ádám a film forgatókönyvét Szabó Ivánnal közösen jegyzi.

Tudtad?

A Szörny mentőakcióban ahol Scorch ráírja a nevét a padlóra, rajta kívül rengeteg kitalált karakter autogramja volt látható, pl. : ALF (1986), Bender, E.T., EVA, Godzilla (1954), Goku, Kal-El, Mulder, Tinkey Winkey, Venom, Wall-E és Zaphod Beeblebrox.

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.

Tudtad?

Chris Evans és Scarlett Johansson együtt írtak néhány közös párbeszédet az Amerika kapitány - A tél katonája című filmben.

Kommentek