Filmek a hangulatodra szabva

13 óra: Bengázi titkos katonái

18+ karika
13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A Kadhafi-rendszer bukása után két amerikai létesítmény működött a líbiai Bengáziban: a CIA kirendeltsége és a diplomáciai képviselet. Mindkettőt civil biztonsági emberek és a Diplomáciai Védelmi Szolgálat ügynökei védték. 2012 szeptemberében, a 9/11-i támadások évfordulóján iszlamista fegyveresek lerohanták a diplomáciai képviselet épületcsoportját, és megpróbálták elfoglalni a CIA-létesítményt is. Hat biztonsági őr felvette a harcot a túlerővel. Igaz történet, Mitchell Zuckoff könyve alapján.

amerikai film 2016,
színes akciódráma
Hossz: 139 perc
Korhatár: 18 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

A Violetta: A koncert 100 perce során a szereplők összesen 180 alkalommal öltöznek át. A főszereplő, Martina Stoessel 9 különböző ruhában jelenik meg a színpadon.

Tudtad?

Gerard Butler jeleneteit kivágták 300 - A birodalom hajnala című filmből, mert később úgy döntött, hogy nem akar újra Leonidas lenni.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával Sophie van der Stap azonos című – Magyarországon is megjelent – bestselleréből készült.

Tudtad?

A Szexvideó című filmben vállalt először valóban meztelen jeleneteket Cameron Diaz.

Kommentek