Filmek a hangulatodra szabva

Amerika Kapitány: Polgárháború

16+ karika
Captain America: Civil War

Mesterszám

8.410 8.3 8.4
4 571 vélemény alapján

Szerintem

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Chris Evans

Christopher Robert "Chris" Evans (Sudbary, Massachusetts, 1981. június 13. –) amerikai színész.[1] A táncosnő Lisa Copuano és a fogorvos Rob Evans fia. Az amerikai kongresszusi képviselő, Mike Capuano unokaöccse.[1][2][3][4] Három testvére van, Carly, Shanna és Scott, aki az ABC egy szappanoperájának szereplője. Chrisnek ír és olasz felmenői vannak az édesanyai nagyapja részéről. A család katolikus neveltetésű.[5][6] Az érettségi után úgy tervezte, hogy a New York Egyetemre felvételizik.

Robert Downey Jr.

Susan Levine (2005–) Deborah Falconer (1992-2004) Élettárs Sarah Jessica Parker Gyermekei Indio Falconer Downey Exton Elias Downey Avri Roel Downey Pályafutása Iskolái Santa Monica High School Aktív évek 1970– Díjai Golden Globe Legjobb férfi mellékszereplő (televíziósorozat, televíziós minisorozat vagy tévéfilm) 2001 Ally McBeal Különdíj - Legjobb filmes csapat 1994 Rövidre vágva Legjobb színész (musical vagy vígjáték) 2010 Sherlock Holmes BAFTA-díj legjobb férfi főszereplő 1993 Chaplin További díjak Velencei Filmfesztivál Legjobb filmes csapat 1993 Rövidre vágva Robert John Downey Jr. weboldala Robert John Downey Jr. az IMDb-n PORT.hu-adatlap A Wikimédia Commons tartalmaz Robert John Downey Jr. témájú médiaállományokat. Robert John Downey, Jr. ( Manhattan, New York, 1965. április 4. –) háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és énekes.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

A háború angyalai c. film 45. percénél az amerikai katona fut a német katona elől, láthatjuk, hogy annak egyenruháján a német zászló meg van fordítva.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Tudtad?

Ralph Fiennes és Felicity Jones apát és lányát alakította a Kisvárosi Rock 'n' Roll című filmben. A titokzatos szeretőben viszont egy párt alkotnak, amin Jones-nak eleinte furcsa volt, Fiennes viszont lazán legyintett: "Ugyan már! Ez csak egy szerep!"

Tudtad?

Christian Bale-nek sikerült valóban felvennie karaktere legjellemzőbb vonásait: 18 kilóval kövérebb, nehezen mozgó, átfésült hajú fickó vált belőle az Amerikai botrány című film erejéig.

Kommentek