Filmek a hangulatodra szabva

Amerika Kapitány: Polgárháború

16+ karika
Captain America: Civil War

Mesterszám

8.410 8.3 8.4
4 571 vélemény alapján

Szerintem

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Chris Evans

Christopher Robert "Chris" Evans (Sudbary, Massachusetts, 1981. június 13. –) amerikai színész.[1] A táncosnő Lisa Copuano és a fogorvos Rob Evans fia. Az amerikai kongresszusi képviselő, Mike Capuano unokaöccse.[1][2][3][4] Három testvére van, Carly, Shanna és Scott, aki az ABC egy szappanoperájának szereplője. Chrisnek ír és olasz felmenői vannak az édesanyai nagyapja részéről. A család katolikus neveltetésű.[5][6] Az érettségi után úgy tervezte, hogy a New York Egyetemre felvételizik.

Robert Downey Jr.

Susan Levine (2005–) Deborah Falconer (1992-2004) Élettárs Sarah Jessica Parker Gyermekei Indio Falconer Downey Exton Elias Downey Avri Roel Downey Pályafutása Iskolái Santa Monica High School Aktív évek 1970- Díjai Golden Globe Legjobb férfi mellékszereplő (televíziósorozat, televíziós minisorozat vagy tévéfilm) 2001 Ally McBeal Különdíj - Legjobb filmes csapat 1994 Rövidre vágva Legjobb színész (musical vagy vígjáték) 2010 Sherlock Holmes BAFTA-díj legjobb férfi főszereplő 1993 Chaplin További díjak Velencei Filmfesztivál Legjobb filmes csapat 1993 Rövidre vágva Robert John Downey Jr. weboldala Robert John Downey Jr. az IMDb-n PORT.hu-adatlap A Wikimédia Commons tartalmaz Robert John Downey Jr. témájú médiaállományokat. Robert John Downey, Jr. (1965. április 4.) háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és énekes.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

Carlo Collodi meséje, a Pinokkió 1881-ben indult hódító útjára, akkor még Egy bábu története címmel jelent meg folytatásos történetként egy gyermekújságban.

Tudtad?

Az Adéle élete forgatásakor a stábban nem volt sem fodrász, sem sminkes. A film nagy részében pedig a főszereplő színésznőknek egyenesen tilos volt sminket viselniük.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Kommentek