Filmek a hangulatodra szabva

Az utolsó emberig

16+ karika
Blood Father

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

John Link (Mel Gibson), a korábbi kemény motoros és elítélt sokszor szembekerült a törvénnyel. Mára azonban igyekszik elkerülni zűrt, és csendes életet él egy kisvárosban.
Ám egy napon váratlanul felbukkan évek óta eltűnt lánya (Erin Moriarty). Nem önszántából jelent meg, hogy a család újra egymásra találjon, hanem segítségre van szüksége. Egy mexikói drogkartell szeretné őt levadászni, ezért a korábbi elítélt ismét fegyvert ragad, hogy megvédje őt...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A rendező szerette volna megtartani Sam Witwicky (Shia LaBeouf) karakterét, de a filmstúdió mindenképp új férfi főszereplőt akart a Transformers: A kihalás kora című filmbe.

Tudtad?

A Pofázunk és végünk főszerepeit, James és Ben karakterét eredetileg Dwayne Johnson-nak és Ryan Reynolds-nak szánták.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Tudtad?

Marcus Luttrell, A túlélő című könyv írója a filmben rövid időre feltűnik mellékszereplőként. Ő az, aki kiönti a kávét, majd megkér valakit hogy takarítsa fel, később pedig a helikopteren, amit a csapat megmentésére küldtek.

Kommentek