Filmek a hangulatodra szabva

Jégkorszak – A nagy bumm

6+ karika
Ice Age: Collision Course

Mesterszám

6.910 8.3 5.5
359 vélemény alapján

Szerintem

A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld!

És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni.

Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

amerikai film 2016,
színes animációs film
Hossz: 100 perc
Korhatár: 6 év
Premier: 2016. 07. 14., csütörtök Forgalmazó: InterCom

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Jégkorszak (film)

A Jégkorszak (eredeti cím: Ice Age) 2002-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a nagy sikerű Jégkorszak-filmek 1. része. A forgatókönyvet Michael Berg írta, az animációs filmet Chris Wedge rendezte, a zenéjét David Newman szerezte. A Blue Sky Studios készítette, a 20th Century Fox forgalmazta. Amerikában 2002. március 15-én, Magyarországon 2002. június 6-án mutatták be a mozikban. Azóta három folytatása is készült hozzá: 2006-ban a Jégkorszak 2. – Az olvadás, 2009-ben a Jégkorszak 3. – A dínók hajnala, majd 2012-ben egy újabb, a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens.

Tudtad?

Bill Murray karakterneve A Grand Budapest Hotel című filmben szándékosan lett M. Ivan, ami magyar Mi van? kérdésre hajaz.

Tudtad?

A Végtelen szerelem az 1981-es azonos nevű film remake-je.

Tudtad?

Eredetileg Angelina Jolie játszotta volna a Lucy című film főszerepét de végül Scarlett Johansson kapta meg azt.

Tudtad?

A Dolma Lányai angol-nepáli-magyar koprodukcióban készült, rendezője Miklós Ádám.

Tudtad?

Filmbaki a 3 nap a halálig c. filmben: Amikor Ethan meglátja Mitat felakasztott testét a fürdőszobában, a halott férfin hirtelen csuklót cserél karórája.

Kommentek