Filmek a hangulatodra szabva

Kilenc élet

12+ karika
Nine Lives

Mesterszám

7.710 8.6 6.8
59 vélemény alapján

Szerintem

Tom Brand egy vakmerő milliárdos. Cége, a FireBrand fennállásának legnagyobb dobására készül: az északi félteke legmagasabb felhőkarcolójának építését fejezik be. Tom munkamániája miatt eltávolodik gyönyörű feleségétől, Larától és lányától, Rebeccától. Közeleg Rebecca 11. születésnapja, és ahogyan minden évben, most is csak egy dolgot szeretne: egy macskát. Tom ki nem állhatja a macskákat, de nincs se ideje, se ajándéka és a véletlen egy furcsa kisállat-kereskedésbe sodorja, ahol az üzlet különc tulajdonosa Felix Perkins egy fenséges macskát, Szőrmók urat adja el neki. Az úton hazafelé Tomot egy szörnyű baleset éri, majd a macska testében éled újjá...

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Cheryl Hines

Cheryl Ruth Hines (born September 11, 1965) is an American actress, director and comedian who played the role of Larry David's wife, Cheryl, on HBO's Curb Your Enthusiasm, for which she was nominated for two Emmy Awards. She also starred as Dallas Royce on the ABC sitcom Suburgatory. In 2009, she made her directorial debut with Serious Moonlight. She is also a poker enthusiast with career winnings totaling $50,000.[1] On August 2, 2014, Hines married Robert F. Kennedy Jr., a member of the Kennedy family.

Cheryl Hines

Cheryl Ruth Hines was born on September 21, 1965 in Miami Beach, Florida, to Rosemary (Graham) and James Hines, and grew up in Tallahassee, Florida. She went to West Virginia University, Florida State University and graduated from the University of Central Florida. She studied theater and television production, but it was not until she moved to Los Angeles and studied at the Groundlings Theater that she felt she had really learned anything about comedy. Her first teacher there was 'Lisa Kudrow' (qv). She learned to improvise and write comedy sketches. This experience helped her prepare for the role of 'Larry David (I)' (qv)'s wife on HBO's _"Curb Your Enthusiasm" (1999)_ (qv). The dialogue on the situation comedy is improvised, so she feels right at home. She still performs at the Groundlings Theater when she has a chance.

Christopher Walken

Christopher Walken (Queens, New York, 1943. március 31. –) Oscar-díjas amerikai színész és színházi előadó. Az Oscar-díjat a A szarvasvadász (The Deer Hunter, 1978) című filmben alakított szerepéért kapta. Az eddigi filmes karrierje során igen termékeny volt, hiszen már több mint 100 filmben szerepelt, olyan nagy sikerű filmekben, mint az Annie Hall, Stephen King: A holtsáv, Batman visszatér, Tiszta románc, Ponyvaregény, Az Álmosvölgy legendája, Kapj el, ha tudsz. De nem csak filmekben jeleskedett. A Saturday Night Live gyakori vendég házigazdája volt, szerepelt Madonna és Fatboy Slim egy-egy videoklipjében, valamint színpadon eljátszotta Fülöp királyt Az oroszlán télenben és Jack Huntert a Tetovált rózsában.

Jennifer Garner

Jennifer Anne Garner (Houston, 1972. április 17. –) amerikai színésznő, producer. Miután a Pearl Harbor – Égi háború (2001) című filmben mellékszerepet kapott, 2001 és 2006 között az ABC Alias című akcióthriller-sorozatában alakította a főszereplőt, Sydney Bristow CIA ügynököt. Sorozatbeli munkásságával Golden Globe- és Screen Actors Guild-díjat nyert, továbbá négy alkalommal jelölték Primetime Emmy-díjra. Eközben szerepelt a Kapj el, ha tudsz (2002) és a Hirtelen 30 (2004) című filmekben is – utóbbival nagy kritikai sikert aratott. A 2000-es évek folyamán fő-, illetve mellékszerepekben feltűnt a Daredevil – A fenegyerek (2003) és az Elektra (2005) című szuperhősfilmekben, a Juno (2007) című vígjáték-drámában és a Lódító hódító (2009) című fantasy-vígjátékban. A 2010-es években bemutatott filmjei közé tartozik a Valentin nap (2010) című romantikus film, a Timothy Green különös élete (2012) című fantasy témájú vígjáték-dráma, a Mielőtt meghaltam (2013) című életrajzi dráma, az Egy igazán csodás nap (2014) című vígjáték, valamint a Mennyei csodák (2016) és a Kszi, Simon (2018) című filmdrámák. Leggyakoribb magyar szinkronhangja Kisfalvi Krisztina.[1] Aktivistaként számos jótékony, főként gyermekekkel kapcsolatos társadalmi ügyet szolgál. 1998 és 2003 között párkapcsolatban, majd házasságban élt Scott Foley színésszel. Garner 2005-ben ment feleségül Ben Affleckhez, akivel 2015-ben különköltöztek és 2018-ban elváltak. Házasságukból három gyermekük született.

Kevin Spacey

Kevin Spacey Fowler KBE (1959. július 26. –) kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, rendező, producer, forgatókönyvíró és énekes. Színészi pályafutását színpadi színészként kezdte az 1980-as években, majd mellékszereplőként filmekben és a televízió képernyőjén tűnt fel. Az 1990-es évek elején vívta ki a filmkritikusok elismerését: az 1995-ös Közönséges bűnözők című neo-noir stílusú bűnügyi thrillerért megkapta első Oscar-díját legjobb férfi mellékszereplő kategóriában. Az Amerikai szépség (1999) kapuzárási pánikban szenvedő főszereplőjeként második Oscar-díját is átvehette, ezúttal a legjobb férfi főszereplőként. Az 1990-es évek folyamán további fontosabb szerepei közé tartozik a Glengarry Glen Ross című független filmdráma (1992), a Hetedik című lélektani thriller (1995), a Ha ölni kell című thriller (1996) és a Szigorúan bizalmas című neo-noir bűnügyi film (1997). A 2000-es évektől olyan alkotásokban szerepelt, mint A jövő kezdete című filmdráma (2000), a K-PAX – A belső bolygó című sci-fi (2001), A tengeren túlon című életrajzi musical (2004), a Superman visszatér (2006) és a Nyomd, Bébi, nyomd című akciófilm (2017). Színpadi színészként A nagymama soha című darabban nyújtott alakításáért Tony-díjat vehetett át. A díj 2017-es gáláján házigazdaként működött közre. A londoni The Old Vic színház művészeti igazgatója volt 2003-tól visszavonulásáig, 2015 közepéig. Legfontosabb televíziós munkája a Kártyavár című, a Netflix által forgalmazott politikai témájú televíziós drámasorozat, ebben Spacey 2013 óta a főszereplő Francis J. Underwoodot formálja meg. Alakításáért Golden Globe-díjat kapott legjobb férfi főszereplő – dráma tévésorozat kategóriában és két egymást követő alkalommal a legjobb férfi drámasorozatbeli alakításért járó Screen Actors Guild-díjat is ő vihette haza.

Tudtad?

A Walesa - A remény embere című filmet a 2014-es Oscar díjátadón jelölték A legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

A Viharsarok rendezője, Császi Ádám a film forgatókönyvét Szabó Ivánnal közösen jegyzi.

Tudtad?

Tudtad, hogy az első sorozat, amit Jamie Oliver csinált, a BBC Pucér szakács (1998–1999) című műsora volt?

Tudtad?

Eredetileg Mila Kunis játszotta volna Jackie Kennedy-t, Liam Neeson pedig Lyndon B. Johnson amerikai elnök szerepét kapta volna A komornyik című filmben.

Tudtad?

Ellar Coltrane, a Sráckor főszereplője 7 éves volt a forgatás kezdetekor, mire befejezték a filmet, már a 18. életévét is betöltötte.

Kommentek