Filmek a hangulatodra szabva

Vérvörös homok

18+ karika
IT STAINS THE SANDS RED

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A zombi apokalipszis pokollá változtatta az Egyesült Államokat. Molly Las Vegasból a sivatagban kötött ki, egy magányos zombival a nyomában. Elsőre könnyedén képes lehagyni az élőhalott követőjét, de a dolgok gyorsan rémálommá változnak, amikor rádöbben, hogy egy zombi soha nem fárad el, és nem áll meg pihenni. Molly kezd kifogyni a készletéből, és a kemény környezet kezdi legyőzni. Össze kell szednie minden erejét, hogy szembenézzen a zombival és a démonokkal, amik egész életében üldözték.

amerikai film 2016,
színes horror
Hossz: 89 perc
Korhatár: 18 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Tudtad?

A Dolma Lányai angol-nepáli-magyar koprodukcióban készült, rendezője Miklós Ádám.

Tudtad?

Marcus Luttrell, A túlélő című könyv írója a filmben rövid időre feltűnik mellékszereplőként. Ő az, aki kiönti a kávét, majd megkér valakit hogy takarítsa fel, később pedig a helikopteren, amit a csapat megmentésére küldtek.

Tudtad?

A Frank című film főhősét alkotói Chris Sievey brit komikus Frank Sidebottom néven ismert karaktere alapján dolgozták ki.

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Kommentek