Filmek a hangulatodra szabva

Vérvörös homok

18+ karika
IT STAINS THE SANDS RED

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A zombi apokalipszis pokollá változtatta az Egyesült Államokat. Molly Las Vegasból a sivatagban kötött ki, egy magányos zombival a nyomában. Elsőre könnyedén képes lehagyni az élőhalott követőjét, de a dolgok gyorsan rémálommá változnak, amikor rádöbben, hogy egy zombi soha nem fárad el, és nem áll meg pihenni. Molly kezd kifogyni a készletéből, és a kemény környezet kezdi legyőzni. Össze kell szednie minden erejét, hogy szembenézzen a zombival és a démonokkal, amik egész életében üldözték.

amerikai film 2016,
színes horror
Hossz: 89 perc
Korhatár: 18 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Tudtad?

A Monty Python Live filmre vett és mozikban vetített színpadi feldolgozásában több klasszikus jelenetet is újraértelmeztek a Monty Python Repülő Cirkusza című kultikus TV-sorozatból.

Tudtad?

Chris Pratt 26 kiló súlyfelesleget szedett fel azért, hogy eljátssza David duci barátját, Brettet az Elpuskázva című filmben.

Tudtad?

Az Országúti bosszú című poszt-apokaliptikus bosszúfilmet a kultikus ausztrál Mad Max ihlette.

Tudtad?

A Brit Királyi Légierő személyzete soha nem szalutál úgy, hogy nincs rajta kalap, habár ez megtörténik A háború angyalai című filmben.

Kommentek