Filmek a hangulatodra szabva

A kis vámpír

6+ karika
The Little Vampire

Mesterszám

5.310 - 5.3
57 vélemény alapján

Szerintem

Angela Sommer-Bodenburg híres gyerekregénye végre megérkezett a mozikba! Rudolph, a tizenhárom éves vámpír fiú bár már a sok századik szülinapi bulijára készül, de egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyan az a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel Őt családja. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph végre egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról, és találkozik Tonyval, egy vele egyidős sráccal, aki rajong a kísértet történetekért, és természetesen a vámpírokért. Hamar barátságot kötnek, és közösen próbálják megállítani a gonosz vadászoka

Vetítések

  10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Éjsz.
Cinema Bridge Gyöngyös 83 p      szink.
15:30
          
Cinema City Allee 83 p szink.
10:15
  szink.
13:00
            
Cinema City Westend 83 p szink.
10:10
               
CİNEMApink Mammut 2 83 p   szink.
12:00
             
Lurdy Mozi 83 p    szink.
13:15
            
Extra tartalmak

Vámpír

A vámpír kifejezés egy nagyon összetett és sokrétű fogalmat takar. A köztudatban a vámpír szó főként egy misztikus, vérivó, emberforma lényt takar. Vámpirizmusnak azt nevezzük, amikor egy adott lény más lényektől nyer valamilyen formában energiát. Ez lehet nyers, rögtön hasznosítható energia, közvetlen az energiaforrásból, ekkor energiavámpirizmusról van szó. Lehet a vér mint életesszencia a tárgya, ez a diabolikus vámpirizmus, amit értelmezhetünk egyfajta kannibalizmusként. Vámpirizmus alatt leggyakoribban a vérivással kapcsolatos vámpirizmust értik.

Tudtad?

James Gray segített a Vérkötelék rendezőjének, Guillaume Canet-nak lefordítani a forgatókönyvet franciáról angolra.

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Tudtad?

Az MPC CGI-szakemberei 6 hónapon át dolgoztak Godzilla pikkelyeinek teljes és részletes kialakításán.

Tudtad?

A közös szenvedély 19 millió fontba került, ebből 16 milliót a FIFA finanszírozott.

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Kommentek