Filmek a hangulatodra szabva

A rabbi meg a lánya

16+ karika
Disobedience

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A rabbi apja halála után Ronit, a New York-i fotográfus visszatér a londoni ortodox zsidó közösségbe, hogy részt vegyen a temetésen. Találkozik a régi barátaival, a félénk Estivel és az istenfélő Doviddal, akik meglepetésére házasok. A közösség tagjai rossz szemmel nézik Ronit világi öltözködését és szokásait, de megtalálják a közös hangot Doviddel és Estivel. Ronit bomlasztó jelenléte nyomást gyakorol a felgyülemlett érzelmekre, és azzal fenyeget, hogy újra fellobban a régi szenvedély.


Vetítések (tv)

Hétfő
  • Cinemax 2 - 06.24. 17:05
Vasárnap
  • Cinemax - 06.30. 23:30
Hétfő
  • Cinemax 2 - 07.01. 17:05
Hétfő
  • Cinemax 2 - 07.08. 17:05

Tudtad?

A rendező szerette volna megtartani Sam Witwicky (Shia LaBeouf) karakterét, de a filmstúdió mindenképp új férfi főszereplőt akart a Transformers: A kihalás kora című filmbe.

Tudtad?

Először majdnem Martin Scorsese rendezte a Téli mesét, de később meghátrált és kijelentette: "Ezt képtelenség megfilmesíteni!"

Tudtad?

Dyga Zsombor, a díjnyertes Köntörfalak rendezője azért döntött az angol filmcím mellett, mert a „couch surf” egyike azoknak a frappáns angol kifejezéseknek, amelyek izgalmasak és pontosak.

Tudtad?

A Lucy lett az első olyan felnőtt korhatáros film, melynél (részben) IMAX technológiát használtak a forgatás során.

Tudtad?

Jared Leto a Mielőtt meghaltam forgatása alatt végig Rayon szerepében maradt. Mikor elment bevásárolni, kapott is emiatt néhány csodálkozó és furcsa tekintetet az utcán és a boltban.

Kommentek