Filmek a hangulatodra szabva

Én és a mostohám

16+ karika
Sage femme

Mesterszám

5.010 5.8 4.1
39 vélemény alapján

Szerintem

Claire szürke, középkorú, egyedülálló nő, aki a tinédzser fiának és a munkájának él. Kórházban dolgozik szülésznőként, ám az évek során a lelkiismeretessége és a felelősségérzete egyre inkább szembekerül a modern kórházak hatékonyságra törekvő módszereivel. Ráadásul a munkahelyét is bezárják. Egy nap furcsa telefonhívást kap: elhunyt apja egykori extravagáns szeretője hívja. Harminc évvel azután, hogy eltűnt, Béatrice szeretné újra látni, mert fontos hírei vannak a számára...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Herkules című filmet az alkotók bevallottan nem a kritikusok és műértők közönségének készítették.

Tudtad?

Ramaa Mosley és Tim Macy interneten ismerkedtek össze, és együtt alkották meg a Dollár, kanna szerelem rövid történetét, majd elhatározták, hogy a filmadaptáció előtt egy képregényt csinálnak belőle.

Tudtad?

A Galaxis őrzői című Marvel képregényadaptációban Groot eredeti hangját Vin Diesel, Rocket hangját pedig Bradley Cooper adta a produkcióhoz.

Tudtad?

A Vágyak szerelmesei című filmben Pink, az énekesnő második szerepét alakítja. A stáblistában viszont az eredeti nevét adta meg, mint Alecia Moore. Az első filmje A 2007-es Katakombák.

Tudtad?

Romola Garai, a Mars - Az utolsó napok c. film szereplője szerint "a szkafandert épp olyan érzés viselni, mint a fűzőt. Iszonyú kényelmetlen."

Kommentek