Filmek a hangulatodra szabva

Hozzám jössz, haver?

16+ karika
Épouse-moi mon pote

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A kis marokkói faluban mindenki beleadott a közösbe, hogy Yassint el tudják küldeni Párizsba tanulni. A fiatal fiú már fényes jövőjét tervezgeti, amikor megbukik egyetemi vizsgáján, így ugrik a tanulóvízuma. Fél csalódást okozni a családjának, és hogy továbbra is Franciaországban maradhasson, egy vészmegoldáshoz folyamodik: hozzámegy Fredhez, aki barátnőjét félretéve igaz haverként siet a segítségére. Azonban az ifjú pár nem élvezheti sokáig a mézesheteket, ugyanis a bevándorlásügyi hivatal nem hisz nekik, és nyomozni kezd utánuk. Tovább tetézi a bajt, hogy Yassin anyatigris anyja és élete szerelme, Claire is váratlanul betoppannak. Yassin tökéletes terve elkezd darabjaira szétesni…

francia film 2017,
színes vígjáték
Hossz: 92 perc
Korhatár: 16 év
Forgalmazó: Big Bang Média

Vetítések

  10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Éjsz.
Cinema City Aréna 92 p szink.
10:10
        szink.
19:15
      
Cinema City Debrecen 92 p             szink.
22:30
   
Cinema City Győr Plaza 92 p         szink.
18:00
   szink.
22:30
   

Tudtad?

Belgium az Alabama és Monroe című filmmel nevezett hivatalosan A legjobb külföldi film (Foreign Language Film) kategóriában a 2014-es Oscar-díjra.

Tudtad?

A Violetta: A koncert 100 perce során a szereplők összesen 180 alkalommal öltöznek át. A főszereplő, Martina Stoessel 9 különböző ruhában jelenik meg a színpadon.

Tudtad?

A Szexvideó című filmben vállalt először valóban meztelen jeleneteket Cameron Diaz.

Tudtad?

A Walter Mitty titkos élete c. filmben a főszerepre alkalmasnak vélték Jim Carrey-t, Owen Wilsont, Mike Myers-t és Sacha Baron Cohen-t is, de végül Ben Stiller kapta meg azt.

Tudtad?

Katy Perry eljátszhatta volna Julie-Ann szerepét A hang ereje című filmben, de visszautasította.

Kommentek