Filmek a hangulatodra szabva

Az elrabolt hercegnő

6+ karika
Vykradena pryntsesa: Ruslan i Lyudmyla

Mesterszám

5.410 - 5.4
37 vélemény alapján

Szerintem

Ez az elbűvölő mese a derék lovagok, szépséges hercegnők és fondorlatos mágusok idejében játszódik. Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy hős lovag lesz belőle. Egy napon, amikor a csodás Kijev városában lépnek fel, találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek. Ám a fiúnak sejtelme sincs arról, hogy szíve hölgye magának a kijevi hercegnek a lánya. A szerelmesek felhőtlen boldogsága nem tart sokáig: Csernomor, a gonosz varázsló elrabolja a hercegnőt, hogy Mila szerelmének erejével növelje saját ördögi hatalmát. Ruszlán azonban a nyomába ered, és szembeszáll megannyi veszéllyel, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelem erősebb a varázslatnál.

ukrán film 2018,
színes animációs kalandfilm
Hossz: 85 perc
Korhatár: 6 év
Premier: 2018. 08. 16., csütörtök Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Belgium az Alabama és Monroe című filmmel nevezett hivatalosan A legjobb külföldi film (Foreign Language Film) kategóriában a 2014-es Oscar-díjra.

Tudtad?

Katy Perry eljátszhatta volna Julie-Ann szerepét A hang ereje című filmben, de visszautasította.

Tudtad?

A Szexvideó forgatása közben a stáb a Matek alapfokon munkacímet használta, mivel a film eredeti címe több forgatási helyszínen is erős megrökönyödést keltett volna.

Tudtad?

Az Aura c. film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül, az alkotók összefogásának eredményeképpen jött létre.

Tudtad?

Darren Aronofsky, A Noé rendezője azt mondta, a filmben nincsenek igazi, élő állatok, amiket látunk, azok CGI technikával készült filmtrükkök.

Kommentek