Filmek a hangulatodra szabva

Az elrabolt hercegnő

6+ karika
Vykradena pryntsesa: Ruslan i Lyudmyla

Mesterszám

5.410 - 5.4
37 vélemény alapján

Szerintem

Ez az elbűvölő mese a derék lovagok, szépséges hercegnők és fondorlatos mágusok idejében játszódik. Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy hős lovag lesz belőle. Egy napon, amikor a csodás Kijev városában lépnek fel, találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek. Ám a fiúnak sejtelme sincs arról, hogy szíve hölgye magának a kijevi hercegnek a lánya. A szerelmesek felhőtlen boldogsága nem tart sokáig: Csernomor, a gonosz varázsló elrabolja a hercegnőt, hogy Mila szerelmének erejével növelje saját ördögi hatalmát. Ruszlán azonban a nyomába ered, és szembeszáll megannyi veszéllyel, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelem erősebb a varázslatnál.

ukrán film 2018,
színes animációs kalandfilm
Hossz: 85 perc
Korhatár: 6 év
Premier: 2018. 08. 16., csütörtök Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Ramaa Mosley és Tim Macy interneten ismerkedtek össze, és együtt alkották meg a Dollár, kanna szerelem rövid történetét, majd elhatározták, hogy a filmadaptáció előtt egy képregényt csinálnak belőle.

Tudtad?

A Flörti Dancingben, amikor Bruce és Drew táncolnak a parkolóban, és egy kocsi dudálva hajt el mellettük, a sofőr maga Simon Pegg. Ismerhetjük őt a Haláli hullák hajnala, a Paul, és a Vaskabátok című filmekből.

Tudtad?

A Banks úr megmentése című filmben Tom Hanks Walt Disney-t játssza, aki valójában a színész távoli rokona.

Tudtad?

1940-ben a Disney rajzilmet készített a Pinokkió történetéből. A kis fabábu azóta is kedvelt alapanyaga a filmművészetnek.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Kommentek