Filmek a hangulatodra szabva

Az elrabolt hercegnő

6+ karika
Vykradena pryntsesa: Ruslan i Lyudmyla

Mesterszám

5.410 - 5.4
36 vélemény alapján

Szerintem

Ez az elbűvölő mese a derék lovagok, szépséges hercegnők és fondorlatos mágusok idejében játszódik. Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy hős lovag lesz belőle. Egy napon, amikor a csodás Kijev városában lépnek fel, találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek. Ám a fiúnak sejtelme sincs arról, hogy szíve hölgye magának a kijevi hercegnek a lánya. A szerelmesek felhőtlen boldogsága nem tart sokáig: Csernomor, a gonosz varázsló elrabolja a hercegnőt, hogy Mila szerelmének erejével növelje saját ördögi hatalmát. Ruszlán azonban a nyomába ered, és szembeszáll megannyi veszéllyel, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelem erősebb a varázslatnál.

ukrán film 2018,
színes animációs kalandfilm
Hossz: 85 perc
Korhatár: 6 év
Premier: 2018. 08. 16., csütörtök Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive c. filmet eredetileg 3D-ben akarták elkészíteni, de rájöttek, hogy ettől nem lesz jobb.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Tudtad?

David Michôd rendező Eric karakterét kifejezetten Guy Pearce színészre írta az Országúti bosszú című filmben.

Tudtad?

Zac Efron a Dave Francoval folytatott verekedős jelenetnél eltörte a csuklóját a Rossz szomszédság című filmben. A producerek bepánikoltak, és fontolgatni kezdték, miként lehetne a törött csuklót beleilleszteni a sztoriba, de Zac egy instant műtéttel megoldotta a problémát, így másnap már mehetett is tovább a forgatás.

Tudtad?

A Grace: Monaco csillaga Hollywood egyik legcsodálatosabb, legismertebb színésznőjének egyik sorsdöntő periódusát tárja elénk, amikor is Grace Kelly végleg maga mögött hagyta Hollywoodot.

Kommentek