Filmek a hangulatodra szabva

Bűbáj herceg és a nagy varázslat

6+ karika
Charming

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Philippe herceget már gyermekkorától szörnyű átok sújtja: bűbájos kisugárzása ellenállhatatlanná teszi, így a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret. Ám mivel ez csak varázslat, így képtelen megtalálni az igaz szerelmet. És van még más baj is: amerre jár, szerelemtől gyötört nők üldözik és bosszúszomjas elhagyott szeretők dúlják fel miatta a birodalmat. Megelégelve mindezt egy nap bősz atyja, a király ultimátumot ad Bűbáj hercegnek: ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, trónöröklési jogát elveszti. Aztán egy nap csábos hercegünk összeakad egy leányzóval... Ám őt csak a pénze és királyi előjogai érdeklik...

amerikai-kanadai film 2018,
színes animációs film
Hossz: 90 perc
Korhatár: 6 év
Premier: 2018. 04. 26., csütörtök Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáb

Vetítések

  10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Éjsz.
Sugár Mozi 90 p   szink.
12:15
             

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Tudtad?

Godzilla a popkultúra részévé vált, története töméntelen folytatást és feldolgozást élt meg, és a képregényektől a videojátékokig számos műfajban kelt új életre. Az egyik filmes feldolgozás a 2014-es Godzilla.

Tudtad?

Dwayne Johnson nyolc hónapon át tartó kemény fizikai edzéssel készült Herkules főszerepére.

Tudtad?

Jude Law a Dom Hemingway c. filmben játszott szerepéért, Dom karakteréért több mint 13 kilót hízott.

Tudtad?

A Frank című film főhősét alkotói Chris Sievey brit komikus Frank Sidebottom néven ismert karaktere alapján dolgozták ki.

Kommentek