Filmek a hangulatodra szabva

Bűbáj herceg és a nagy varázslat

6+ karika
Charming

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Philippe herceget már gyermekkorától szörnyű átok sújtja: bűbájos kisugárzása ellenállhatatlanná teszi, így a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret. Ám mivel ez csak varázslat, így képtelen megtalálni az igaz szerelmet. És van még más baj is: amerre jár, szerelemtől gyötört nők üldözik és bosszúszomjas elhagyott szeretők dúlják fel miatta a birodalmat. Megelégelve mindezt egy nap bősz atyja, a király ultimátumot ad Bűbáj hercegnek: ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, trónöröklési jogát elveszti. Aztán egy nap csábos hercegünk összeakad egy leányzóval... Ám őt csak a pénze és királyi előjogai érdeklik...

amerikai-kanadai film 2018,
színes animációs film
Hossz: 90 perc
Korhatár: 6 év
Premier: 2018. 04. 26., csütörtök Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger-kalózai, a Bad Boys, a CSI és még számtalan szupersikerű film meg tévésorozat producere ezúttal a Távozz tőlem, Sátán! c. produkciójával bizonyítja, hogy minden műfajból ki tudja hozni a legjobbat.

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

Hans Petter Moland rendező Az eltűnés sorrendjében c. filmben harmadik alkalommal dolgozik együtt a skandináv film egyik legelismertebb színészével, Stellan Skarsgard-dal (Dogville, Melankólia, A nimfomániás), akinek mások mellett Bruno Ganz az egyik legismertebb színészpartnere a filmben.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

A Viharsarok rendezője, Császi Ádám a film forgatókönyvét Szabó Ivánnal közösen jegyzi.

Kommentek