Filmek a hangulatodra szabva

Bűbáj herceg és a nagy varázslat

6+ karika
Charming

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Philippe herceget már gyermekkorától szörnyű átok sújtja: bűbájos kisugárzása ellenállhatatlanná teszi, így a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret. Ám mivel ez csak varázslat, így képtelen megtalálni az igaz szerelmet. És van még más baj is: amerre jár, szerelemtől gyötört nők üldözik és bosszúszomjas elhagyott szeretők dúlják fel miatta a birodalmat. Megelégelve mindezt egy nap bősz atyja, a király ultimátumot ad Bűbáj hercegnek: ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, trónöröklési jogát elveszti. Aztán egy nap csábos hercegünk összeakad egy leányzóval... Ám őt csak a pénze és királyi előjogai érdeklik...

amerikai-kanadai film 2018,
színes animációs film
Hossz: 90 perc
Korhatár: 6 év
Premier: 2018. 04. 26., csütörtök Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Lego-kaland című film elkészítésénél kombinálták az stop-motion technikát és a CGI-t. A készítők azt akarták, hogy a számítógéppel készült effektek ne látszódjanak egyértelműen, és a látvány valódinak tűnjön.

Tudtad?

A Monty Python forradalmasította és népszerűvé tette azt a típusú angol abszurd humort, amin azóta már generációk nőttek fel.

Tudtad?

Megan Hilty játszotta Glindát a Wicked című musicalben, ami az Óz alapsztorijára épül, 2014-ben pedig a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmben adja a Kínai hercegnő hangját.

Tudtad?

A beavatott készítői a "Catbird" álcímet használták a köztereken, nyilvános helyszíneken forgatott jeleneteknél.

Tudtad?

A Gyermekeink című filmet tizenegy hét alatt forgatták le.

Kommentek