Filmek a hangulatodra szabva

Deadpool 2

18+ karika
Deadpool 2

Mesterszám

6.810 - 6.8
45 vélemény alapján

Szerintem

Wade Wilson, azaz a nagypofájú Deadpool, az eltorzult képű, de gyakorlatilag elpusztíthatatlan egykori zsoldos visszatér. Miután a barátnőjét megölik, öngyilkosságot követ el, ám a Kolosszus megmenti, és összerakja a darabjait, majd az X-kastélyban lábadozik. Itt találkozik a fiatal mutánssal, Russell Collinsszal, aki a mutánsok árvaházából szökött meg. Amikor bosszút állnak az ottaniakon, letartóztatják őket. Ám feltűnik a színen a jövőből érkező Kábel, aki el akarja pusztítani a fiút...

Vetítések (tv)

Csütörtök
  • HBO 3 - 05.23. 17:15
Péntek
  • HBO 3 - 05.24. 09:35
Hétfő
  • HBO 2 - 06.03. 19:30
Kedd
  • HBO 2 - 06.04. 02:25
Péntek
  • HBO 2 - 06.07. 22:55

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Tudtad?

Christopher Nolan, miután befejezte a A sötét lovag: Felemelkedés című filmjét, szemmel tartotta a Transcendens forgatását, ugyanis meggyőződése volt, hogy ez a produkció lesz Wally Pfister's debütálása rendezőként.

Tudtad?

1940-ben a Disney rajzilmet készített a Pinokkió történetéből. A kis fabábu azóta is kedvelt alapanyaga a filmművészetnek.

Tudtad?

Az Országúti bosszú című poszt-apokaliptikus bosszúfilmet a kultikus ausztrál Mad Max ihlette.

Tudtad?

Robert Redford azért vállalta el az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben Alexander Pierce szerepét, mert unokái nagy rajongói a Marvel Studios filmjeinek.

Kommentek