Filmek a hangulatodra szabva

Egy kis szívesség

16+ karika
A Simple Favor

Mesterszám

7.110 - 7.1
74 vélemény alapján

Szerintem

Stephanie, az egyedülálló blogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel. Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el. Emily rejtélyes módon eltűnik és az aggódó Stephanie blogja olvasóihoz valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Vetítések

  10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Éjsz.
Cinema City Aréna 117 p            szink.
21:45
    
Cinema City Győr Plaza 117 p   szink.
12:30
             
Cinema City Westend 117 p    szink.
13:30
            
Extra tartalmak

Blake Lively

Blake Lively (Tarzana, Kalifornia, 1987. augusztus 25. –) amerikai színésznő. Leghíresebb szerepe Serena van der Woodsen volt A pletykafészek című sorozatban. Olyan filmekben szerepelt már, mint a Négyen egy gatyában, a Tolvajok városa vagy a Zöld Lámpás. Lively Tarzanában, Kaliforniában született Ernie és Elaine Lively gyermekeként. Van egy testvére, Eric Lively és három féltestvére, Lori, Robyn és Jason Lively. Szülei és testvérei is a szórakoztatóiparban dolgoznak. Gyerekkorában színjátszókörbe járt, mert a szülei nem szerették volna egy bébisziterre hagyni. A lány nem mindig érdeklődött a színészet iránt, de a testvére, Eric elérte, hogy az ügynöke elküldje néhány meghallgatásra. Ennek köszönhetően kapta meg Bridget szerepét a Négyen egy gatyában című filmben, miközben végzős volt a Burbank High Schoolban. Karrier[szerkesztés] Karrierje 11 évesen kezdődött, amikor játszott az apja rendezésében készülő Sandman című filmben 1998-ban. Később megjelent a Négyen egy gatyában regény filmváltozatában, 2005-ben. Alakításért jelölték a Teen Choice Awardson a legjobb női áttörés kategóriában. 2006-ban Justin Long oldalán a Felvéve vígjátékban tűnt fel és egy apró szerepet is kapott a Simon mondja horrorfilmben. 2007-ben Lively egy bulimiás lányt alakított az Elvis and Anabelle című filmben. 2007-ben kapta meg a The CW sorozatában, A pletykafészek-ben a főszereplő, Serena van der Woodsen karakterét. Ez a szerep meghozta számára az ismertséget. 2008-ban került mozikba a 2005-ös film folytatása, a Négyen egy gatyában 2. 2009-ben a Pippa Lee négy élete-ben láthattuk, mint a címkarakter fiatalabb verziója. 2010-ben Ben Affleck filmjében, a Tolvajok városa-ban egy drogfüggő nőt testesített meg. 2011 nyarán került mozikba a Zöld Lámpás akciófilm, melyben a főhős szerelmét, Carol Ferrist formálta meg. 2012-ben debütált legújabb filmje, a Vadállatok, melyben olyan színészekkel szerepelt együtt, mint Taylor Kitsch vagy John Travolta. 2015-ben az Adaline varázslatos élete című filmben ő játszhatta a főszerepet. Egy évre rá újabb főszerepben láthattuk a Zátony filmben. 2017-ben bejelentették, hogy Mark Burnell: The Rhythm Section című könyvből készült filmben Blake játssza majd a női főszerepet. Magánélete[szerkesztés] 2004 és 2007 között Kelly Blatz színésszel járt együtt. 2007-ben kezdett el randizni A Pletykafészekből ismert Penn Badgley-vel, de kapcsolatuk csak 2008 májusában lett hivatalos, amikor együtt nyaraltak Mexikóban. A pár 2010 októberében szakított, majd a színésznő Leonardo DiCaprióval randizott. 2012-ben férjhez ment Ryan Reynolds-hoz, akivel a Zöld lámpás c. film forgatása alatt ismerkedett meg. A hírek szerint 2014. decemberében (becsült időpont) megszületett első gyermekük, James. 2016. szeptemberében (becsült időpont) megszületett második kislányuk is, aki az Ines nevet kapta.

Blake Lively

Blake Lively was born Blake Ellender Brown in Tarzana, California, to a show business family. Her mother, 'Elaine Lively' (qv) (née McAlpin), is an acting coach and talent manager, and her father, 'Ernie Lively (I)' (qv) (born Ernest Wilson Brown, Jr.), is an actor and teacher. Her brother is actor 'Eric Lively' (qv), and her half-siblings are actors 'Lori Lively' (qv), 'Robyn Lively' (qv) and 'Jason Lively' (qv). She followed her parents' and siblings' steps. Her first role was Trixie, the Tooth Fairy in the musical movie _Sandman (1998)_ (qv), directed by her father. Her big break came along a few years later, though. Blake was up to finish high school when she got the co-starring role of Bridget in _The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)_ (qv). Blake was so perfect for the role of Bridget that, with no big references or even auditioning, she landed the role. According to her, all she did was walk in and leave a photo of herself. It was clear that she was the Bridget needed. After the film, Blake went back to high school for her senior year to have the life of a regular teenager -- or a very busy regular teenager. She was class president, a cheerleader, and performed with the choir.

Tudtad?

A Gyilkosság az Orient expresszen eredeti castingjában Angelina Jolie kapta volna Mrs. Hubbard szerepét, aztán Charlize Theront kérték fel, végül Michelle Pfeiffer játszotta el a karaktert.

Tudtad?

Christian Bale-nek sikerült valóban felvennie karaktere legjellemzőbb vonásait: 18 kilóval kövérebb, nehezen mozgó, átfésült hajú fickó vált belőle az Amerikai botrány című film erejéig.

Tudtad?

A Szörny mentőakció a Rainmaker Entertainment első filmje, ami mozikba került, ráadásul 3D-ben.

Tudtad?

Behálózva filmbaki: Claudia nadrágja hirtelen kék farmerről fekete leggings-re változik, amikor találkozik Martinnal a kikötőben.

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Kommentek