Filmek a hangulatodra szabva

Egy kis szívesség

16+ karika
A Simple Favor

Mesterszám

7.110 - 7.1
74 vélemény alapján

Szerintem

Stephanie, az egyedülálló blogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel. Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el. Emily rejtélyes módon eltűnik és az aggódó Stephanie blogja olvasóihoz valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Vetítések (tv)

Csütörtök
  • Film Now - 06.27. 21:50
Vasárnap
  • Film Now - 07.14. 01:25
Extra tartalmak

Blake Lively

Blake Lively (Tarzana, Kalifornia, 1987. augusztus 25. –) amerikai színésznő. Leghíresebb szerepe Serena van der Woodsen volt A pletykafészek című sorozatban. Olyan filmekben szerepelt már, mint a Négyen egy gatyában, a Tolvajok városa vagy a Zöld Lámpás. Lively Tarzanában, Kaliforniában született Ernie és Elaine Lively gyermekeként. Van egy testvére, Eric Lively és három féltestvére, Lori, Robyn és Jason Lively. Szülei és testvérei is a szórakoztatóiparban dolgoznak. Gyerekkorában színjátszókörbe járt, mert a szülei nem szerették volna egy bébisziterre hagyni. A lány nem mindig érdeklődött a színészet iránt, de a testvére, Eric elérte, hogy az ügynöke elküldje néhány meghallgatásra. Ennek köszönhetően kapta meg Bridget szerepét a Négyen egy gatyában című filmben, miközben végzős volt a Burbank High Schoolban. Karrier[szerkesztés] Karrierje 11 évesen kezdődött, amikor játszott az apja rendezésében készülő Sandman című filmben 1998-ban. Később megjelent a Négyen egy gatyában regény filmváltozatában, 2005-ben. Alakításért jelölték a Teen Choice Awardson a legjobb női áttörés kategóriában. 2006-ban Justin Long oldalán a Felvéve vígjátékban tűnt fel és egy apró szerepet is kapott a Simon mondja horrorfilmben. 2007-ben Lively egy bulimiás lányt alakított az Elvis and Anabelle című filmben. 2007-ben kapta meg a The CW sorozatában, A pletykafészek-ben a főszereplő, Serena van der Woodsen karakterét. Ez a szerep meghozta számára az ismertséget. 2008-ban került mozikba a 2005-ös film folytatása, a Négyen egy gatyában 2. 2009-ben a Pippa Lee négy élete-ben láthattuk, mint a címkarakter fiatalabb verziója. 2010-ben Ben Affleck filmjében, a Tolvajok városa-ban egy drogfüggő nőt testesített meg. 2011 nyarán került mozikba a Zöld Lámpás akciófilm, melyben a főhős szerelmét, Carol Ferrist formálta meg. 2012-ben debütált legújabb filmje, a Vadállatok, melyben olyan színészekkel szerepelt együtt, mint Taylor Kitsch vagy John Travolta. 2015-ben az Adaline varázslatos élete című filmben ő játszhatta a főszerepet. Egy évre rá újabb főszerepben láthattuk a Zátony filmben. 2017-ben bejelentették, hogy Mark Burnell: The Rhythm Section című könyvből készült filmben Blake játssza majd a női főszerepet. Magánélete[szerkesztés] 2004 és 2007 között Kelly Blatz színésszel járt együtt. 2007-ben kezdett el randizni A Pletykafészekből ismert Penn Badgley-vel, de kapcsolatuk csak 2008 májusában lett hivatalos, amikor együtt nyaraltak Mexikóban. A pár 2010 októberében szakított, majd a színésznő Leonardo DiCaprióval randizott. 2012-ben férjhez ment Ryan Reynoldshoz, akivel a Zöld lámpás c. film forgatása alatt ismerkedett meg. A hírek szerint 2014 decemberében (becsült időpont) született meg első gyermekük, James. 2016 szeptemberében (becsült időpont) megszületett második kislányuk is, aki az Inez nevet kapta. A színésznő 2019 májusában hozta nyilvánosságra, hogy várandós harmadik gyermekükkel.[1]

Blake Lively

Blake Lively was born Blake Ellender Brown in Tarzana, California, to a show business family. Her mother, 'Elaine Lively' (qv) (née McAlpin), is an acting coach and talent manager, and her father, 'Ernie Lively (I)' (qv) (born Ernest Wilson Brown, Jr.), is an actor and teacher. Her brother is actor 'Eric Lively' (qv), and her half-siblings are actors 'Lori Lively' (qv), 'Robyn Lively' (qv) and 'Jason Lively' (qv). She followed her parents' and siblings' steps. Her first role was Trixie, the Tooth Fairy in the musical movie _Sandman (1998)_ (qv), directed by her father. Her big break came along a few years later, though. Blake was up to finish high school when she got the co-starring role of Bridget in _The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)_ (qv). Blake was so perfect for the role of Bridget that, with no big references or even auditioning, she landed the role. According to her, all she did was walk in and leave a photo of herself. It was clear that she was the Bridget needed. After the film, Blake went back to high school for her senior year to have the life of a regular teenager -- or a very busy regular teenager. She was class president, a cheerleader, and performed with the choir.

Tudtad?

A Violetta: A koncert turnéja során a szereplők bejárták Nyugat-Európát és összesen 30 alkalommal léptek fel, több mint 170.000 ember előtt.

Tudtad?

Jude Law a Dom Hemingway c. filmben játszott szerepéért, Dom karakteréért több mint 13 kilót hízott.

Tudtad?

Matthew McConaughey improvizál a A Wall Street farkasa c. filmben, amikor dudorászik és közben ütögeti a mellkasát. A filmben egyébként rengeteg rögtönzés van a párbeszédeknél.

Tudtad?

A 2013-as Angelique egyik adaptációja az 1964-es Angélique, az angyali márkinő című filmnek.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Kommentek