Filmek a hangulatodra szabva

Halloween

18+ karika
Halloween

Mesterszám

6.010 - 6.0
35 vélemény alapján

Szerintem

Jamie Lee Curtis visszatér Laurie Strode ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis (Los Angeles, Kalifornia, 1958. november 22. –) kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznő, író. A Sikolykirálynő, gyermekkönyv író, férje révén a Lady Haden-Guest cím birtokosa, de ezt a címét az Amerikai Egyesült Államokban nem használja. Az Activia szóvivője és The Huffington Post nevű online újság bloggere. Jamie Los Angelesben, Kaliforniában született a híres színész Tony Curtis és Janet Leigh lányaként. Apai nagyszülei magyarországi zsidó emigránsok voltak. Szülei 1962-ben elváltak, anyja Robert Brandthez ment feleségül. Egy nővére van, Kelly Curtis, aki szintén a színészi pályát választotta, és számos féltestvére, apja későbbi házasságaiból: Alexandra, Allegra, Ben, és Nicholas Curtis, aki 1994-ben drog túladagolásban halt meg. Első szerepét a Columbo: A szuperintelligens gyilkos című epizódjában játszotta mint pincérnő. Debütáló filmszerepe, az 1978-as Halloween - A rémület éjszakája című filmben Laurie Strode volt. Ezután a 80-as években több horrorfilmben is játszott, innen ered Sikoly királynő neve is. Majd később krimikben és vígjátékokban szerepelt. Magánélete[szerkesztés] 1984. december 18-án feleségül ment Christopher Guesthez, Haden-Guest bárójához. A házaspárnak két örökbefogadott gyermeke van. Ezen kívül Jamie Jake Gyllenhaal „keresztanyja”.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Tudtad?

Belgium az Alabama és Monroe című filmmel nevezett hivatalosan A legjobb külföldi film (Foreign Language Film) kategóriában a 2014-es Oscar-díjra.

Tudtad?

Godzilla taraja a feje búbjától a farka hegyéig 89 hegyes részből áll.

Tudtad?

Justin Bieber - Belive című koncertfilmjét nem adták le a kritikusoknak szánt előzetes sajtóvetítésen.

Tudtad?

Skype-on keresztül tartották meghallgatását Sarah Hyland-nek, aki Natalie Dashkov-ot játssza a Vámpírakadémia című filmben.

Kommentek