Filmek a hangulatodra szabva

Sötét elmék

16+ karika
The Darkest Minds

Mesterszám

6.610 - 6.6
24 vélemény alapján

Szerintem

Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy visszaszerezzék jövőjüket.

Vetítések (tv)

Szerda
  • HBO - 05.22. 18:15
Kedd
  • HBO - 05.28. 13:35
Kedd
  • HBO 2 - 06.04. 19:30
Szerda
  • HBO 2 - 06.05. 02:35
Szombat
  • HBO 3 - 06.08. 01:45

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

Jared Leto a Mielőtt meghaltam forgatása alatt végig Rayon szerepében maradt. Mikor elment bevásárolni, kapott is emiatt néhány csodálkozó és furcsa tekintetet az utcán és a boltban.

Tudtad?

Robert M. Sherman bicegését nem kellett eljátszania a Banks úr megmentése c. filmben, ugyanis térden lőtték a II. Világháborúban, amikor egységével a hírhedt Dachau-i koncentrációs tábort segítettek felszabadítani.

Tudtad?

Habár A Kenau története szerint a holland Haarlemben játszódik, a forgatás Magyarországon volt a kedvezőbb adókörülmények miatt.

Kommentek