Filmek a hangulatodra szabva

Szoba gyerekkel kiadó

12+ karika
Les dents, pipi et au lit

Mesterszám

6.410 - 6.4
11 vélemény alapján

Szerintem

Antonie vérbeli agglegény, egy igazi party állat és nagy csábító. Egy gyönyörű párizsi lakást oszt meg Thomasszal. Amikor Thomas Los Angelesebe költözik, maga helyett új lakótársat keres Antoine-nak. Nem akárkit! Egy "170 magas, kékszemű Jeanne"-t, akit a leírás alapján Antonie teljes izgalomban vár. Csakhogy az új lakó nem egyedül érkezik., hanem két gyermekével, a 8 éves Theóval és az 5 éves Louval! Antonie, akitől mi sem áll távolabb, mint az apaság, most megtapasztalja a családos élet örömeit...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Tudtad?

A Halálos mélység főszereplője Aksel Hennie a Fejvadászok című thrillerből, Wes Bentley Az éhezők viadalából, Stephen Lang pedig az Avatarból lehet ismerős a magyar nézők számára.

Tudtad?

Lucía Puenzo, A német doktor című film rendezője azután döntötte el, hogy Natalia Oreiro kapja Eva szerepét, miután látta A kis ellenállóban nyújtott alakítását.

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Tudtad?

Bill Murray karakterneve A Grand Budapest Hotel című filmben szándékosan lett M. Ivan, ami magyar Mi van? kérdésre hajaz.

Kommentek