Filmek a hangulatodra szabva

Szoba gyerekkel kiadó

12+ karika
Les dents, pipi et au lit

Mesterszám

6.410 - 6.4
11 vélemény alapján

Szerintem

Antonie vérbeli agglegény, egy igazi party állat és nagy csábító. Egy gyönyörű párizsi lakást oszt meg Thomasszal. Amikor Thomas Los Angelesebe költözik, maga helyett új lakótársat keres Antoine-nak. Nem akárkit! Egy "170 magas, kékszemű Jeanne"-t, akit a leírás alapján Antonie teljes izgalomban vár. Csakhogy az új lakó nem egyedül érkezik., hanem két gyermekével, a 8 éves Theóval és az 5 éves Louval! Antonie, akitől mi sem áll távolabb, mint az apaság, most megtapasztalja a családos élet örömeit...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A nimfomániás a harmadik része Lars Von Trier "Depresszió-trilógiájának", melynek első része az Antikrisztus, második a Melankólia (2011). Mindhárom film Charlotte Gainsbourg főszereplésével készült.

Tudtad?

Marcus Luttrell, A túlélő című könyv írója a filmben rövid időre feltűnik mellékszereplőként. Ő az, aki kiönti a kávét, majd megkér valakit hogy takarítsa fel, később pedig a helikopteren, amit a csapat megmentésére küldtek.

Tudtad?

A Frank című film főhősét alkotói Chris Sievey brit komikus Frank Sidebottom néven ismert karaktere alapján dolgozták ki.

Tudtad?

Rodrigo Santoro 6 órát töltött a sminkszékben minden egyes forgatása előtt a 300: A birodalom hajnala kedvéért. Amikor kész volt, akkor sem mozoghatott igazán, ugyanis a piercingek és láncok könnyen leszakadhattak róla.

Tudtad?

Matthew McConaughey improvizál a A Wall Street farkasa c. filmben, amikor dudorászik és közben ütögeti a mellkasát. A filmben egyébként rengeteg rögtönzés van a párbeszédeknél.

Kommentek