Filmek a hangulatodra szabva

Így neveld a sárkányodat 3.

6+ karika
How to Train Your Dragon: The Hidden World

Mesterszám

6.910 - 6.9
84 vélemény alapján

Szerintem

Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát.

amerikai film 2019,
színes animációs kalandvígjáték
Hossz: 105 perc
Korhatár: 6 év
Premier: 2019. 02. 21., csütörtök Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáb

Vetítések

  10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Éjsz.
Center Mozi 105 p      szink.
15:00
          
Cinema City Aréna 105 p  szink.
11:10
              
Cinema City Westend 105 p szink.
10:15
               
Lurdy Mozi 105 p    szink.
13:30
            
Extra tartalmak

Anna Wintour

Anna Wintour (London, 1949. november 3.) 1988-tól az amerikai Vogue magazin szerkesztője, ezáltal a divatipar legbefolyásosabb nője. Karrierje 1970-ben a Harper’s Bazaarnál kezdődött. 1986-ban ő lett a brit Vogue szerkesztője, 1988-tól az amerikai Vogue főszerkesztője. Munkabírása és kritikus véleménye hírhedt. Újító szellemiségének köszönhetően sok tehetséges tervezőt, fotóst és modellt fedezett fel, a divatot pedig a mindennapok részévé tette. Anna Wintour Charles Vere Wintour lánya, aki az egykori Evening Standard szerkesztője volt. A szülők házassága 1940-1979. között tartott. A házasságban négy testvére született. Anna legidősebb bátyja, Gerald Jackson Wintour már gyermekkorában meghalt. Viszonylag nyugalmas gyerekkora után Anna meglehetősen lázadozó tinédzserré cseperedett: háborgott az iskolai egyenruha ellen, majd 14 évesen bubit vágatott magának, ami a mai napig az egyik legfontosabb védjegye, a fekete napszemüveg mellett.

Tudtad?

Robert M. Sherman bicegését nem kellett eljátszania a Banks úr megmentése c. filmben, ugyanis térden lőtték a II. Világháborúban, amikor egységével a hírhedt Dachau-i koncentrációs tábort segítettek felszabadítani.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

A Dolma Lányai angol-nepáli-magyar koprodukcióban készült, rendezője Miklós Ádám.

Tudtad?

A közös szenvedély 19 millió fontba került, ebből 16 milliót a FIFA finanszírozott.

Tudtad?

A Pofázunk és végünk egyik jelenetében, amikor Ice Cube Santiagonak, Miggsnek és Codynak beszél Benről, azt mondja: "Ez egy jó nap volt", ezzel utal egyik ismert számára, az It Was A Good Day-re.

Kommentek