Filmek a hangulatodra szabva

Vízipók-csodapók

 karika
Vízipók-csodapók − a film

Mesterszám

8.810 - 8.8
4 vélemény alapján

Szerintem

Beköszönt a tavasz, a kishangyák egy kiflicsücsök morzsával szaladgálnak a füvön. Katica tanácsára a csigaház felé igyekeznek. Odabent nem csiga lakik, hanem a Vízipók, aki úszkálni akar a tóban a szabad ég alatt. Ekkor találkoznak Keresztespókkal, aki kifogásolja, hogy egy rendes pók az nem úszkálhat a vízben. Vízipók ezen kicsit mérgelődik, a kishangyák próbálják meggyőzni a Keresztespókot, hogy a Vízipók szerintük nagyon rendes póknak tűnik...

Az 1983-as egészestés rajzfilm a népszerű tévésorozat első két szériájának egyes epizódjaiból készült, amelyeket összekötő jelenetekkel egészítettek ki. Ennek digitálisan felújított változata kerül most a mozikba, hogy szülők és gyerekek újabb generációja ismerkedhessen meg az élővizek kedves és gyakran mókás kis lakóival.

magyar film 2019,
színes rajzfilm
Hossz: 72 perc
Korhatár: év
Premier: 2019. 04. 18., csütörtök Forgalmazó: Mozinet

Stáb

Vetítések

  10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Éjsz.
Lehel Filmszínház Jászberény 72 p       szink.
16:15
         

Tudtad?

Ganxsta Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökének szinkronhangját adja a Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmben.

Tudtad?

A Filmalap a Viharsarok forgatókönyvének fejlesztését 2,6 millió, a film gyártását pedig 60 millió forinttal támogatta.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

A Violetta: A koncert 100 perce során a szereplők összesen 180 alkalommal öltöznek át. A főszereplő, Martina Stoessel 9 különböző ruhában jelenik meg a színpadon.

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Kommentek