Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Biztonsági őr szúrt le egy tinédzsert az új 3D-s horror vetítése után

Biztonsági őr szúrt le egy tinédzsert az új 3D-s horror vetítése után

2009. 03. 08. Szerző: Bihari Viktória

Van, hogy a valóság és a filmek világa villámgyorsan összemosódik. A napokban egy amerikai moziban a Véres Valentin 3D vetítése után egy biztonsági őr leszúrt egy engedetlen tinédzsert – adta hírül a /Film.

New York államban Ricardo Singh biztonsági őr arra akarta rávenni a nézőket, hogy hagyják el a filmszínházat, de egy 16 éves tinédzser bent akarta megvárni a fuvarját. Singh vélhetően nem ezt akarta, és a kettejük közt kialakult konfliktus után hasba szúrta a tinédzsert. A hírek szerint a gyerek jól van, hat öltéssel varrták össze. A férfit letartóztatták, testi sértéssel vádolják.
A Véres Valentin 3D meglovagolja az utóbbi évek háromdimenziós reneszánszát, és az első élőszereplős horrorfilm, mely az új divatlázat fokozza tovább. Ráadásul az első kritikák szerint korántsem nézhetetlen, rossz film, hanem a kliséket és a vizuális effektusokat kihasználva szórakoztató, feszes tempójú borzongást nyújt.
A Véres Valentin 3D itthon várhatóan február 26-án kerül a hagyományos és a 3D-s formátum lejátszására képes mozikba egyaránt.
 

Kommentek