Filmek a hangulatodra szabva

Liam Neeson megint mély gyászba süllyedt

2009. 03. 30.

Befejezte legutóbbi filmje forgatását, így nincs semmi, ami elterelné Liam Neeson figyelmét két hete elhunyt feleségéről.

Egy héttel Natasha Richardson temetése után Liam Neeson leforgatta utolsó jelenetét is a Chloe című drámában, amit a felesége halála miatt hagytak félbe. A színész így elvesztette az egyetlen dolgot, ami kicsit kirángatta a gyászból, még ha csak órákra is. Az ismerősei attól tartanak, hogy Liam teljesen összeomlik majd, mert eddig csak a munka miatt tartotta magát ennyire keményen. Pedig két fiának nagy szükségük lesz rá, hiszen nagyon nehéz lehet egyik napról a másikra elveszteni egy anyát.
A Chloe jövőre kerül a mozikba, és a producerek Natasha Richardsonnak dedikálják a filmet, mert az egész stábra hatással volt a színésznő tragédiája, és ez a végeredményen is látszódni fog. A filmben Julianne Moore alakítja majd Neeson feleségét, aki felbérli a Chloe nevű örömlányt, hogy csábítsa el urát, ő pedig majd jól rajtakapja őket. A fiatal nő azonban a házaspár mindkét tagját átveri, és óriási bajba sodorja őket.
 

Kommentek