Filmek a hangulatodra szabva

Noise Fusion, Inside My Head, Asylum

2009. 03. 31. Forrás: EXIT

Ha valaki április elsejét nem otthon gubbasztva, csendes őrültként szeretné tölteni, akkor aznap este nézzen le a Rocktogonba, ahol igen kellemes kis agygyalulásban lehet része.

A Fool's Day Fesztiválon három metálzenekar izzítja majd a hangulatot. Az est házigazdája a budapesti Noise Fusion lesz, akik a Never Release című EP-jük tavalyi megjelenése óta folyamatosan turnéznak az egész országban, és most ismét hazai terepen reszelik a húrokat.

A zajfúzió zenéje saját bevallásuk szerint "noisy extreme metalcore", bár kategorizálni nem ilyen egyszerű őket. Metalcore-numetal vadulás és stoner-doom lassulás egyaránt megtalálható muzsikájukban, ami azért kellően extrém...

Pásztor Miklós üvőltő-hörgő-frontember sajátos színpadi előadásmódja és Suvada Péter gitáros idegrendszer-szaggató riffjei adják a garanciát arra, hogy akinek a fentebb említett műfajok közül bármelyik is fekszik, az biztos nem tud majd egyhelyben, karba tett kézzel álldogálni aznap este. A csapat bolondok napjának jeles alkalmából meglehetősen bizarr látványvilággal is készül az estére.

Bemelegítő banda a kizárólag női tagokból álló Asylum lesz, közvetlenül utánuk a dunaújvárosi Inside My Head szórakoztatja majd a népet. Ikerszólókal tűzdelt, dallamos thrash-heavy metáljuk üde színfolt a hazai palettán. Akinek tetszik a Bullet For My Valentine, annak biztos, hogy be fognak jönni. Egyszerűen azért, mert ők jobbak.

-kaos-

Rocktogon Pub&Roll  2009. 04.01 19.30
Budapest, VI. ker. Mozsár u. 9.
Belépő: 600 Ft.

www.myspace.com/noisefusionband

www.myspace.com/imhband

Kommentek