Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • THE IDORU, ESCLIN SYNDO, BLACK-OUT, THE GRENMA, NOVA PROSPECT

THE IDORU, ESCLIN SYNDO, BLACK-OUT, THE GRENMA, NOVA PROSPECT

2009. 04. 01. Forrás: EXIT Szerző: EXIT print

Alig pár héttel azután, hogy a vele egy tőről fakadt (értsd: a Newbornból alakult) Bridge to Solace bemutatta harmadik lemezét a Dürer-kertben, megteszi ugyanezt az Idoru is. Szép párhuzam, de azért az előd- és a testvérzenekar ennél frekventáltabb emlegetése nem lenne túl okos ötlet.

Egyrészt azért, mert nem sok információértéke lenne a dolognak, ugyanis az Idoru dallamos (punk)rock zenéje nem kötődik a minimálisnál jobban a newbornos előzményekhez, másrészt azért, mert nincs rá hely: ilyen terjedelemben így is csak címszavakban lehet felidézni mindazt, amit a zenekarról tudni érdemes. Szerencsére azért a címszavak is kellően beszédesek: hat év, két EP, két nagylemez, egy jelölés a legjobb koncertzenekarnak járó díjra a magyar MTV-től, és zajos underground sikerek szerte Európában, Oroszországban és Japánban – na meg persze idehaza is.

Valószínűleg nem a síri csend lesz jellemző a Face the Light című új album szombati bemutatójára sem, pláne, mivel jókora népünnepélyt is sikerült kerekíteni az esemény köré: a főszereplőkön kívül színpadra lép még a Black-Out, az Esclin Syndo, a Grenma, valamint a Nova Prospect is. „Tekerd meg a volumét!”

Belépő: 1500 Ft

www.theidoru.com

www.myspace.com/esclinsyndo
http://black-out.hu
www.myspace.com/novaprospectband
www.myspace.com/thegrenma

Kommentek