Filmek a hangulatodra szabva

Jekyll-Hyde áradat

2009. 05. 15.

Két filmet is készítenek egy időben a kettős személyiségű doktorról. Az egyikben Keanu Reeves őrül meg, a másikban Forest Whitaker és 50 cent válik ketté.

Nagy szerencséje van Hollywoodnak, hogy a világirodalom legendái óriási, elnyűhetetlen műveket tettek le az asztalra, különben már bezárhatták volna a boltot ötlet hiány miatt. Ezúttal két gárda is úgy gondolta, hogy a Dr. Jekyll és Mr. Hyde különös esetéhez nyúlnak hozzá. Az egyik produkció Keanu Reeves elmebomlását dolgozza majd fel modern köntösbe bújtatva. Az egyszerűen csak Jekyllre keresztelt filmben valamilyen módon majd Guillermo Del Toro is közreműködik, amint végzett a Hobbittal.

A konkurens forgatás azonban néhány hamarabb hónappal előbb megkezdődhet Forest Whitaker és Curtis 50 cent Jackson főszereplésével. A két férfi játssza majd a meghasonlott doktor két személyiségét, de azt egyelőre még nem tudni melyik melyiket. Bár ezt annyira nem nehéz kitalálni, hogy a pocakos és visszafogott Forestből lesz a kigyúrt, golyóktól kilyuggatott Fifty.

Kommentek