Filmek a hangulatodra szabva

Zac Efron, a férfi! VIDEÓ!

2009. 07. 30.

Sokan megvetik Zac Efront, amiért külsejét használva csinált karriert. A 21 éves színészt imádják a lányok, a rajongók őrülete pedig világsztári magaslatokba emelték. Zac nem győzi bebizonyítani: ő nem nyámnyila kisfiú.

Zac Efron minden erejével azon dolgozik, hogy elismeréseket csikarjon ki azokból, akik nem vágódnak előtte térdre a külseje miatt. A világ egyik legszexisebbnek választott szépfiúja igyekszik a Hight School Musicalnél komolyabb filmeket találni magának, és sorra olyan projectekbe vág bele, amelyek férfiasabb oldalát hangsúlyozzák. Valószínűleg eme törekvésének köszönhető az a mutatvány, amit a minap, egyik új filmje forgatása abszolvált.

A babapofis kipróbálta a bungee jumpingot. Zac egy vancouveri kanyonban vetette le magát a mélybe, ráadásul a produkciót mindenféle segítség nélkül hajtotta végre. Ez azért meglepő, hiszen még a legbátrabbaknak is kell néha segítség, illetve kezdőlökés az ugráshoz... Aztán lehet, hogy csak a kamera jelenléte miatt szedte össze magát: színészi képességet kihasználva eljátszotta, hogy ő az egyik Jackass tag...
 
 

Kommentek