Filmek a hangulatodra szabva

Brad el, Channing be

2009. 08. 05.

Brad Pitt visszavonul. Korunk egyik legnagyobb szexszimbóluma úgy gondolja, hogy túl öreg már a filmezéshez, ezért átadja a helyét a fiatal korosztálynak. Például a mostanában egyre többet foglalkoztatott Channing Tatumnak.

Itt a vége, fuss el véle! Ennyi volt Brad Pitt mesébe illő karrierje. A szexszimbólum úgy érzi, kiöregedett a színszakmából, éppen ezért itt az ideje átadnia a terepet az új generációnak. A nők egyik legnagyobb bálványa állítja, mindent elért, amire lehetősége volt, és sokkal izgalmasabb dolgok várnak rá az életben, mint egy-két főszerep. A pletykák szerint Brad egyébként Angelina Jolie hisztirohamai miatt hagy fel a filmezéssel...

Azért kesergésre senkinek sincs oka, hiszen máris feltűnt a vásznon az új Brad Pitt. A srácot Channing Tatumnak hívják, és az utóbbi időben meglehetősen sokat foglalkoznak vele. Csütörtöktől hazánkban is egyszerre két filmje fog futni a mozikban: a Bunyót már most láthatjátok, holnaptól pedig a G.I. Joe-ban is őt csodálhatjátok.

Mr. Tatum egyébként mindent megtesz a sikerét: Bradhez hasonlóan izmosra dolgozta a testét, és rengeteget gyakorol. Nem mellesleg akciófilmjeivel igyekszik elérni, hogy a nőkön kívül a férfiak is elismerjék tudását. Várjuk a fejleményeket.
 

Kommentek