Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • A Kolibri XVIII. évadnyitó fesztiválja - Szabadtér

A Kolibri XVIII. évadnyitó fesztiválja - Szabadtér

2009. 09. 03.

Többek között azért is, mert a hosszú nyári szünet után, valamint az első iskolai hét gyötrelmei után a Kolibri évadnyitó fesztiválja vár mindannyiunkra.

Ha azt hiszed, hogy a tanévkezdést csak és kizárólag a kiskorú gyermekek rémisztgetésére találták fel, akkor megnyugtatlak, nincs ez másképp a már nagykorú, gyerekkel rendelkező szülőkkel sem. Túljutva az első sokkon, a reggeli óramű pontosságú, ám mégiscsak álomittas ébredéseken, kárpótlásul neked és nekünk is jár a Kolibri évadnyitó fesztiválja. A szabadtéri előadásokon egész álló nap remek jó kis mesedarabok várnak ránk, és mindent a legjavából kapunk.
 
Példának okáért Vitéz László, János vitéz, Hófehérke is megtiszteli színpadi jelenlétével a fesztivált, és okulhatunk Békés Pál Hókirálynő báljából is. Szóval, csak tessék, tessék, kicsiknek és nagyoknak, a délelőtti és délutáni előadások közé még egy kellemes szombati ebéd is belefér. Az iskolatáskát meg ráértek vasárnap délután bepakolni, eddig pedig színház, színház és színház! Kellemes szórakozást hozzá!

-izadoradanken-
 
A Kolibri XVIII. évadnyitó fesztiválja - Szabadtér  2009. 09.05. 9.45-től

Egész nap előadások: A Hókirálynő bálja, avagy a rozsda egye meg! Hófehérke, Ládafia mese, Vitéz László, János vitéz

Kommentek