Filmek a hangulatodra szabva

MTV 2009 EMA Regional Award Show

2009. 10. 06. Forrás: EXIT Szerző: EXIT print

Vigyázó szemüket november 5-én Berlinre vetik az európai MTV-nézők, hiszen akkor és ott adják át a zenecsatorna idei díjait. Mivel Magyarország eu-s és music televisionös tagsággal egyaránt bír, ebben az évben is küldhet egy zenekart a Legjobb Európai Előadó versenyébe. Hogy ki lesz az, aki hazánkat képviseli, október 9-én este az A38-on kiderül!

Az öt jelölt zenekar kiléte már most ismert, és ők mind fellépnek ezen az estén, hogy éjfél előtt nem sokkal, a beérkezett szavazatok alapján közülük az egyik indulhasson a berlini megmérettetésen. A nominált zenekarok maximum egy fesztiválon léphetnének fel egy este egy színpadon, úgyhogy ez már eleve izgalmassá teszi a bulit, ami este hétkor pontban kezdetét veszi, úgy tessék készülni!
 
 
Elsőként a The Idoru, azután az Esclin Syndo, a The Moog, a The Kolin, majd végül a tavaly is jelölt Zagar ad egy rövid koncertet – utóbbit aktuálissá teszi, hogy októberben nemzetközi terjesztésben is megjelenik második albumuk. A jelölteket egy-egy fiatal zenei tehetség mutatja be (pl. a Hősök, az Odett és a Go Girlz, a We Plants Are Happy Plants), a zenekarok között a Kollektíva a DJ-i , az eredményhirdetés után, miközben a befedett, befűtött tetőteraszon a No Vidra Crew.

– Bugi Jakab –
 
 

MTV 2009 EMA Regional Award Show 2009 október 9. 19h

A38 Hajó
  Belépő: 2009 Ft

Kommentek