Filmek a hangulatodra szabva

Lesz Függetlenség Napja 2 ?

@A függetlenség napja 2009. 10. 13. Szerző: HÍR

Roland Emmerich, az első film rendezője és a katasztrófafilmek (Holnapután, 2012) ünnepelt mesterembere szívesen belevágna a második részbe. Vajon milyen lenne?

Bár 1996-ban hozott vagy 800 millió dollárt a konyhára, sosem került kalap alá a  Függetlenség Napjának  a folytatása. Pedig Will Smith karrierje (egyik) csúcsán volt, az elálló füleire rímelő, gigászi ufó pedig mindenki számára emlékezetes maradt – csakúgy, mint Bill Pullman „elnöki” beszéde, amit a mai napig mondogatnak amerikai tinik a megyei retorika-versenyeken.
 
2004. óta már a stúdió is hajlana rá, hogy meglegyen a várva várt folytatás, de eddig Emmerichre húzták a vizes lepedőt, mondván hogy ő most mással van elfoglalva. Ám a napokban sikerült újra megkérdezni az „öreg” Rolandot, és ő amiatt aggódik, hogy Will Smith nélkül mit sem érne a második rész – akinek a gázsiját viszont pont a stúdió sokallja.
 
Amíg az egyezkedés tart, addig kukkantsunk bele a most készülő új Emmerich-film, a 2012 előzetesébe! Így könnyebb elképzelni mire számíthatunk majd...
 

Kommentek