Filmek a hangulatodra szabva

Sylvester Stallone feltámad!

2009. 10. 14. Szerző: i.zsófi

Kijött az első hivatalos előzetes a várva várt akciófilmről, az Expendables-ről! A Stallone rendezte megahirigben mindenki feltűnik, aki valaha is letett valamit a műfaj asztalára.

Rossz hír, hogy a beígért márciusi premier 2010. augusztusára csúszik, ezért még majd’ egy évet kell várni arra, hogy megnézhessük a vérrel és puskaporral kövezett akciósztorit. Stallone a rendezés és a forgatókönyv írás mellett (jó szokását megtartva) a főszerepet is magára osztotta. Mellette komolyabb szerepet kap Jason Statham (Szállító-széria), Jet Li (Halálos fegyver 4., Múmia – a Sárkánycsászár csókja), illetve a kilencvenes évek elején hihetetlen karriert befutó Dolph Lundgren is! A stáblistán szerepel még (meglepetésre) Bruce Willis, de hasonló feltűnést keltett Arnold Schwarzenegger, egyelőre szerep nélküli felvetése is.
A dagadó izmok mellett a kötelező női jelenlétet Brittany Murphy (pl. Sin City, 8 mérföld) és a kevéssé ismert, mexikói születésű, de brazil filmográfiával rendelkező Giselle Itié biztosítja.
 

Kommentek