Filmek a hangulatodra szabva

Heti Premierek

@Az időutazó felesége 2009. 10. 28.

Mint azt már hétről-hétre megszokhattátok, ezen a héten is összegyűjtöttünk néhány fontos információt a legfrissebb filmbemutatókról. Íme, az e heti választék!

Fausta éneke - La teta asustada

A film Arany Medvét kapott az idei Berlinálén, és teljesen jogosan. A mű egy lány tragikus sorsát mutatja be, anyja megerőszakolásától kezdve. Zsebkendőt vigyen mindenki magával, ha úgy dönt, hogy megnézi, miként próbál beilleszkedni Fausta az életbe. Ettől jobb mozi élmény úgysem lesz a héten, mivel ez a nyertes.
 
 


 
 
 
 
Az időutazó felesége - The Time Traveller's Wife

Audrey Niffenegger azonos című zseniális regényéből készült a film, de nem sikerült visszaadni azt a szenvedélyt, amit olvasás közben lát az ember. Valamint az időutazás okozta problémák sem tűnnek annyira óriásinak, mint a könyvben. A jó színészek, és a Hazudj, ha tudsz!-ot megálmodó rendező ellenére is csak kicsivel jobb a közepestől.

 
 
 
 
Szuperbojz

Az Egy szoknya, egy nadrág, valamint a Papírkutyák alkotóinak új filmje. A szokásos évi három könnyen emészthető, gyorsan felejthető magyar vígjáték egyike. Aki az előbbieket megnézte - és valamiért még élvezte is - az talál majd szórakoztató pillanatokat a kiöregedett rockerek visszatérésében.

 
 
 
 
Gamer - Játék a végsőkig

Leonidász király és Dexter, a sorozatgyilkos küzdelme a real life Sims-ben annyira rosszul sikerült, hogy csak machoistáknak ajánljuk a megtekintését. Az alapötlet jó volt, a vér folyik, Gerard Butler mindenkit elintéz, a néző pedig elalszik. Inkább két G.I. Joe mint egy Kable!
 
 
 
 

Kommentek