Filmek a hangulatodra szabva
  • Főoldal
  • Hírek
  • Zöld lámpát kapott a harmadik Sötét Zsaruk

Zöld lámpát kapott a harmadik Sötét Zsaruk

@Men in Black – Sötét zsaruk 2009. 11. 01. Szerző: HÍR

Visszatérnek a vászonra a világ legkülönlegesebb ügynökei, a Men In Black, bár egyelőre még csak forgatókönyvírója van a harmadik űrlény felügyeletnek.

Az Amerikai Egyesült Államok kormányának MIB nevezetű szervezete újra munkába áll, hogy megvédje a Földet a gonosz idegen betolakodóktól. A projekt költségvetésére ugyanis rábólintott a Sony, és már a forgatókönyvírót is leszerződtették. A szkriptet az, az Etan Cohen veti papírra, aki a nagysikerű Trópusi Vihart, valamint a Madagaszkár második részét legépelte. Ettől azonban még fontosabb, hogy állítólag Will Smith is erőteljesen érdeklődik, ami valószínűleg egy csinos kis csekktől egyre erősebb lesz. Bár az kérdéses, hogy miként fog beleférni az idejébe a kétszáz másik projektje mellé. K ügynök azonban eddig nem jelezte részvételi szándékát. De tulajdonképpen félő is, hogy Tommy Lee Jones nélkül akarják a trilógiává bővíteni a Sötét Zsarukat. Mert mással olcsóbban megússzák.

Az előző két epizód rendezőjét, Barry Sonnenfeldet sem lesz nehéz meggyőzni, tekintve, hogy az MIIB óta, csak a borzadalmas Rumlis vakációt hozta tető alá. A gumi földönkívüliek, a kiváló helyzet gegek, és a speciális effektek keverékéhez azonban senki más nem ért jobban.

Kommentek