Filmek a hangulatodra szabva

Grown Ups – előzetes

2009. 11. 16.

Adam Sandler és társai újabb vígjátékot produkáltak. A nagyot bukó Ki nevet a végén? után a Grown Ups-szal javíthatja statisztikáit.

A „Felnőttek” sztorija nem rengeti meg alapjaiban a világot: öt jóbarátról szól, akik régóta nem találkoztak, de most összegyűlnek volt edzőjük régi házában, hogy újra együtt ünnepeljék a függetlenség napját - csakúgy mint régen. A film húzóereje inkább (remélhetőleg) a poénokban és a szereplőgárdában keresendő.
Vegyük sorba a szereplőket! Adam Sandlert valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, a kilencvenes évek eleje óta meghatározó hollywoodi komikus, csakúgy, mint Chris Rock - aki szintén szerepelni fog a Grown Ups-ban. Rob Schneider is hasonló minőségű vígjátékokból ismert, mint Sandler – ő is elvállalta az egyik barát szerepét. Női oldalról Salma Hayek a legismertebb név – aki miután bebizonyította a Fridával, hogy képes drámai szerepekben is hiteles játékra, azóta leginkább Betty-vel, a csúnyalánnyal azonosítanak. Rajtuk kívül Kevin James (Férjek gyöngye), David Spade (Lúzer SC), Maria Bello (Pippa Lee négy élete) és Maya Rudolph (Hülyék Paradicsoma) szerepel még a filmben.
 

Kommentek